Gość grzesiekA4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 witam co moze byc powodem takiego jakby podrygiwania kola, czuc jak by bylo niestabilne...
endriuu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 może być luz na wahaczach albo zużyty amortyzator.
Gość grzesiekA4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 hmm ale niedawno wymienilem cale zawieszenie i teraz koncowki drazka na oryginal... i jest to samo
PiterA4 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 kolego ja mam chyba to samo ;( jak skrece kirownica to podskakuje jakby kolo lub cos pieron wiiii co to jest
Gość grzesiekA4 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 kurrrr ja tez nie wiem... wymienilem koncowki drazka na TRW wiec oryginaly jutro jade na geometrie i zobaczymy czy bedzie lepiej... a moze amor?
PiterA4 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 hmmm sam jestem ciekaw bo mi sie to dzieje czesciej jak jest zimno
Rekomendowane odpowiedzi