Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czarny sedanik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koncu w jakim kierunku autko robisz? chrom czy mat? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie moge sie przyzwyczaic do tych chromowanych lusterek i mysle nad czarnym ale wtedy już całość .. zobaczymy co wyjdzie z próby zmiany koloru ramek szyb ;) narazie jest chrom :wink4:

Opublikowano

Zacna furka :D troche pracy w zabudowe też widze włożyłeś :D trzeba było zrobić fotostory i opisac w dziale car audio swój projekt może by sie przydał komuś :D Powodzonka w dalszych modach i bezawaryjności ;):hi:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

po dlugim czasie nieobecności w domu wkoncu jakieś zmiany... :naughty:

DSC03539.jpg

Opublikowano

a to 17 czy 18? no to teraz pasowaloby caly chrom wywalic :cool1:

Opublikowano
  • Autor

18 :decayed:

właśnie wiem ze pasowało by je wywalić ale musze ogarnąć najpierw hamulce bo ciagle mam twardy pedał i do tego tarcze troche biją a klocki sie konczą :wallbash:

a potem zobaczymy..

Opublikowano

18 :decayed:

właśnie wiem ze pasowało by je wywalić ale musze ogarnąć najpierw hamulce bo ciagle mam twardy pedał i do tego tarcze troche biją a klocki sie konczą :wallbash:

a potem zobaczymy..

wkladaj odrazu wieksze :kox: na 320 sie juz spoko hamuje :good:

Opublikowano
  • Autor

David, mówisz i masz :decayed:

dzisiaj paczka przyszła od kolegi siemian :hi:

teraz tylko pytanko co jeszcze oprócz tarcz i płynu potrzebuje i jaki kolorek.. zawsze mi się podobały czerwone w czarnej feldze ale nie wiem czy nie są już za bardzo oklepane ..

DSC03582.jpg

Opublikowano

to jest zestaw 320/288 ?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

taki miał byc :wink4:

Opublikowano
:kox: no to czekam na montaz bo nie wiem czy wkladac 288 na tyl :gwizdanie: po tarcze uderzaj do dzika z forum? wiesz gdzie> on tez wkladal ostatnio 320 przod i ma w dobrej cenie Zimermann wentylowane :)
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zamontowałem Zimermann-a ale zwykłe, nie wentylowane a na tył ATE.. jest różnica w hamowaniu ale wciąż jest problem z twardym hamulcem chociaż wcześniej skok hamulca to bylo ok 5 cm a dalej był jak kamień a teraz skok jest o wiele większy a uczucie jest jak bym wbijał pedał w mocną gumę.. coś czuje ze serwo trzeba wymienic ;([br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:42_________________________________________________nie miła niespodzianka ;/ na szczęście tata prowadził auto powoli na jednej z niewielu równych autostrad w polsce i nic się nie stało , felga też całą ale oponka przecięta:(

Opublikowano
:shocked::confused4:
Opublikowano
  • Autor

musze troche poprawić lakier na felgach i zastanawiam się nad jakimś innym kolorem..

w dziale Virtual Tuning kolega gawlaszmontował takie fotki, wielkie dzieki za nie :)

i teraz mam dylemat bo felgi są w ciemnym graficie i kolor jest całkiem ładny ale nie wiem czy walnąć je w czarny połysk czy w ciemny grafit czy może troche jaśniejszy bo biały chyba jednak nie pasuje..

może jakiś metalik ładny żeby troche bardziej uwidocznić felgi bo czarny kolor zmniejsza felge i ją chowa..

Białe:

dsc03539biel.jpg

Czarne:

dsc03539czer.jpg

Grafit:

dsc03539grafit.jpg

co myślicie ? może jeszcze jakiś inny kolor?

Opublikowano

jasny grafit tez spoko ale w biel nie polecam bo ten wzor umyc to Ci bedzie baardzo ciezko

Opublikowano
  • Autor

no biel odpada ;) zastanawiam się własnie nad ciemnym grafitem jak teraz, czarnym lub jasniejszym grafitem ale ten ostatni chyba tez odpadnie bo jakos tak dziwnie..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dsc05097s.jpg

dsc05103x.jpg

dsc05123i.jpg

dsc05122b.jpg

taka mała sesja z nudów :kox:

Opublikowano
  • Autor

zawiaski od kolegi Lukaszxxx icon_e_smile.gif

zawsze chciałem pilotem otwierac bagażnik :decayed: