Piechol Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 zapowiada sie całkiem, całkiem pokaż środek i zrób mały opis
Flyer Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo fajne auto... brakuje Ci tylko dokladki sline tyl... no i zadbaj o lakier
miron78 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo fajne auto... brakuje Ci tylko dokladki sline tyl... no i zadbaj o lakier śliczny furacz - pokaż wnętrze jeszcze - a ja bym jeszcze zamienił xenon na Bi
truckmaniac Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 No, no. Wstęp masz niezły. Dawaj dalej Bardzo fajne auto... brakuje Ci tylko dokladki sline tyl... no i zadbaj o lakier Jak dla mnie jest super. U siebie też tak zrobiłem, bo jakoś tylny s-line mi nie leży
Tomeks Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo fajne auto... brakuje Ci tylko dokladki sline tyl... no i zadbaj o lakier śliczny furacz - pokaż wnętrze jeszcze - a ja bym jeszcze zamienił xenon na Bi widzisz,a do tej pory myślałeś,że masz idealne autko :gwizdanie: to forum jest niezastąpione ...sprowadza na ziemię,jak nic innego
Cineek Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 śliczny furacz - pokaż wnętrze jeszcze - a ja bym jeszcze zamienił xenon na Bi dzis postaram sie dokleic kilka fotek ze srodka niestety to nie xenon, nie ukrywam ze bardzo mi sie podobaja ale przeraza mnie skala ingerencji w auto podczas zamiany na xenony widzisz,a do tej pory myślałeś,że masz idealne autko :gwizdanie: to forum jest niezastąpione heh jestem otwarty na sugestie:) najblizszy plan: lusterka s pozdrawiam
miron78 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a wydech masz seryjny - bo jakoś bardzo ten wydech wystaje - chyba że foty tak wyszły
Cineek Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 wydech seryjny, taka fotka
HiRide Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Ja bym sciemnil jeszcze przednie szyby i dodal bi xenon ale chyba nie masz zwyklych xenonow wiec to odpada. Brak tylnej dokladki s-line to akurat plus jak dla mnie bo wyglada ona fatalnie ..rodem z calibry albo innego wiesiowoza aa i jeszcze ladniej by wygladala bez napisow na tylnej klapie
Rekomendowane odpowiedzi