rudik22 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi:) Mam pytanie czy ktos może wie czemu po naprawie panela klimatronika( zimne luty i wymiana żarówek) nie działa mi radio, radio mam fabryczne(niedawno kupiłem dopiero moją audiolkę) jest tam taki jeden przewó o czarnej izolacji jak wyjmowałem radio to był on luzem i tak go zostawiłem przy zakładaniu spowrotem radia, ale może to jest przewód masy który trzeba podpiąc pod radio?? Z góry dziękuje za odp. pozdrawiam[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 21:09_________________________________________________sprawdzałem ten czarny luźny przewód nic nie daje podpięcie po radio a dodatkowo moge powiedzieć że na radiu wyswietla sie napis - "SAFL" może to komuś cos powie....
krzysaudi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 SAFE - oznacza prosbę o wbicie prawidłowego niezbędnego do życia radia Kodu
rudik22 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 wielki dzieki za pomoc już znalazłem na forum że chodzi o kod, próbowałem przetłumaczyć na polski ale ze nie wyświetla mi wszystkich sektorów to myślełem że to jekieś niemickie słowo safl a takiego nie ma:) jeszcze raz dzieki za odp.
Rekomendowane odpowiedzi