ROBERT Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam. Co to takiego to 15 READINESS w VAGu? Czy nie powinno wszystko być na PASSED ? Jeżeli tak jak to zmienić ? [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 15:23_________________________________________________I dodatkowo taki komunikat na TEST OBDII :
spanky Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 w wolnym tlumaczeniu to gotowosc .... w wersji polskiej Vag'a jest to przetlumaczone jako Kody gotowosci ...
przemik Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 No ciezko zeby EGR byl "Passed" jak go w tym silniku nie ma
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 W tym silniku nie ma EGR ale jest "kombi zawór"-kombi valve,współpracuje z ECO pompą. Został mi jedynie do ustawienia "w gotowości"-"0" katalizator. W servisie powiedzieli mi czy mam w ogóle kat, no ale chyba mam tak by 2 sonda wywalała jakiś błąd chyba nie? Powiedzieli mi też że jak robię krótkie odcinki to może się kat zatykać i że mam przegonić go w jakiejś dłuższej trasie. Co Wy na to ?
Rekomendowane odpowiedzi