Armani85 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Panowie jak sprawdzic czy mam dostepne te opcje http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html i czy mam klimatronic chodzi mi mianowicie o to by sprawdzic predkosc na wyswietlaczu klimatronica a nie na desce rozdzielczej tylko ze te kombinajce kodow nie chca mi jakos wejsc a auto kupowalem dosc dawno i nie pamietam;] pozdrawiam
darkopolo Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 :polew: No nie,nie wiesz czy masz climatronic?A co masz po radiem pokrętła czy wświetlacz z czerwonym podświetleniem?
Armani85 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 w sumie zle zformulowalem to pytanie climatronic mam ale czy te kody mam dostepne?
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 w sumie zle zformulowalem to pytanie climatronic mam ale czy te kody mam dostepne? tak kolego bedziesz miał dostępne te kody.Zawsze można było sprawdzić tą kombinację kodów i sam byś miał już odpowiedź
Armani85 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Z tym ze je sprawdzalem i nic nie wchodzi.
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Powinno wchodzić spróbuj jeszcze raz Wiem ze w A6 tez te kody wchodzą
bert851 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Panowie podłączę się do tematu otóż ja mam takie coś..... i powiem Wam ze te kody u mnie nie działają, chyba że to nie jest klimatronik.....
Wihajster Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Panowie podłączę się do tematu otóż ja mam takie coś..... i powiem Wam ze te kody u mnie nie działają, chyba że to nie jest klimatronik..... niemożliwe muszą działać...coś źle robisz :gwizdanie:
bert851 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Działam wg. tych oto wskazówek http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html ...i nie działa -przyjmując, że przycisk recyrkulacji to ten niżej zaznaczony
Wihajster Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 przytrzymujesz go i naciskasz równocześnie nawiew na szybe i musi działac :gwizdanie:
bert851 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 przytrzymujesz go i naciskasz równocześnie nawiew na szybe i musi działac :gwizdanie: a widzisz kolego Wihajster "naciskasz równocześnie" i to jest cenna informacja podziękował serdecznie !!!!!! Mam zajęcie na jutrzejszy dzień... kolegę Armani85 przepraszam za wtrącenie w wątek, ale mam nadzieje ze sprawa się wyjaśniła..... :>
Rekomendowane odpowiedzi