Nowek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 No wiec zaprezentuje Wam moje pierwsze autko na które naprawdę nie moge powiedzieć złego słowa. silnik 1,9 TDi 90KM , autko było naprawdę lekkie i buta miało, jak na pierwsze autko to w zupelności wystarczająco Tak było jak kupiłem: Znajdź różnice :gwizdanie: Szczerze mówiąc to szkoda było mi troche ją sprzedać ale nie mówie też że załuje hehe
Piechol Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 nie wiem czy tylko ja tak mam, ale zdecydowanie częściej nie widzę zdjęć wstawianych poprzez postimage niż je widzę...
truckmaniac Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jak na pierwsze auto, to full wypas. Moje było takie. Niestety własnych fotek nie posiadam
Nowek Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 A to szkoda że nie masz fotek, autko rarytasik No fakt jak na pierwsze autko to w sumie wypasi, bardzo zadowolony z niego byłem Szkoda że nie mogłem zatrzymac go i do tego dokupic a4 :D
truckmaniac Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 A to szkoda że nie masz fotek, autko rarytasik No fakt jak na pierwsze autko to w sumie wypasi, bardzo zadowolony z niego byłem Szkoda że nie mogłem zatrzymac go i do tego dokupic a4 :D Wtedy nie było aparatów w telefonach. W ogóle telefonia komórkowa "raczkowała"
Nowek Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 No w sumie racja. Wybacz, niedopatrzenie
aju Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 nie wiem czy tylko ja tak mam, ale zdecydowanie częściej nie widzę zdjęć wstawianych poprzez postimage niż je widzę... ja mam tak samo, ten [pstimage to tragedia jakas
Piechol Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a teraz akurat widzę jak na pierwsze auto to super tylko lapmy przód po wymianie takie se
Nowek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Mi sie podobały bardziej niż tamte standardowe
Rekomendowane odpowiedzi