vanheil Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam, mam pytanie, ktory osuszacz z tej puli wybralibyście do swojej Audicy, bardzo proszę o poradę, na necie piszą różne rzeczy a nie chciałbym kupić bubla. Z góry dziękuje za Wasze opinie. OSUSZACZ KLIMATYZACJI: BEHR 8FT351 192-041 DELPHI TSP0175048 NRF NRF 33081 NISSENS NIS 95115 VALEO VAL509723
scuzz Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja w maju do siebie kupiłem bodajże NISSENS dałem za niego cos 100pln i działa. Tzn jak się okazało poprzedni był sprawny a winą nie działającej klimy był zaworek rozpręzny.
Yelo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja wiem, że Behr robi ori elementy do BMW, więc marka raczej sprawdzona.
vanheil Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 ok.. dzieki serdeczne za odpowiedź. a przy okazji dowiedziałem się w sklepie, że są z 4 rodzaje tego zaworu rozprężnego... czy wystarczy podać rodzaj silnika i rocznik, by dobrali właściwy zawór??
Rekomendowane odpowiedzi