olek4505 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 może ktoś wie czemu nie mogę połączyć się z kompem w samochodzie program działa kabelek tez widzi ale brak połączenia mi wyskakuje dodam ze mam walnięty moduł komfortu czy to może być przyczyna [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 17:04_________________________________________________dodam ze używam programu polski vag 4.9 i z niczym nie chce mi się połączyć [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 17:10_________________________________________________pomóżcie panowie bo nie wiem co robić muszę zaadaptować przepustnice i sprawdzić błędy a bez tego sobie nie poradzę [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 17:48_________________________________________________widzę ze nikt się nie zna i mi nie pomoże [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 17:40_________________________________________________po długich próbach jest zmiana gdy łącze się z ABS to świeci się kontrolka ale dalej jest brak połączenia :angry:z silnikiem dalej brak połączenia
dymmek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 powiem ci tak. Jak miałem plskiego vag 4.9 to cały czas miałem problemy z łącznościa, większe lub mniejsze. postaw sobie 311. jest stabilny.
olek4505 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 poradziłem sobie sam tak ze koniec tematu
Rekomendowane odpowiedzi