Gość Murzyn Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie wiem dlaczego, ale vagiem sie nie udalo...wiem ze manualnie da sie skasowac, bo juz to robilem...ale zapomnialem jak....help me
Traviz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 a mi się wydaje, że już to czytałem gdzieś i to w dodatku chyba Hugo pisał Poszukaj [ Dodano: 2006-06-14, 19:12 ] No OK, może nie ma ale zobacz :arrow: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=40
Gość zdeniu Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 było było :mrgreen: :arrow: patrz TU
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Interesuje mnie skąd zdobyc oprogramowanie do kasowania inspekcji VAG i jakie przewody sa potrzebne do podłączenia laptopa do gniazda w A4 (w tylnej popielniczce). Mam A4 1,9TDI 1996rok i zdenrwuje mnie komunikat "In 1" :roll: -> www.viaken.pl
Gość dybik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dzięki za podanie namiarów Spanky. Podaj jeszcze informację, czy kupując "Pakiet interfejs VAG KKL line" ten za 129zł mam gotowe urządzenie, które po podłączeniu do laptopa lub kompa pozwoli zdiagnozować i po naprawie usunąć komunikaty inspekcji wyświetlane w samochodzie. Instrukcję do swego Audi A4 -po polsku, zamówiłem w ASO Audi za 54zł (dwa tygodnie oczekiwania)
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 udalo mi sie skasowac....choatycznie naciskajac wszystko....sposoby z guzikami A i B nie dzilaly :/
Rekomendowane odpowiedzi