Nowak_zg Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nowak, pokaż mi te dobre śrubki Nie zrozum mnie źle, sam mam śruby zabezpieczające, ale nie ma większego problemu z odkręceniem kół nawet z dobrymi, firmowymi śrubami... niestety. :/ lepsze ogolnie zwykle zabezpieczajace niz ich brak nie wiem jakie sa dobre ... nigdy nie probowalem komus krasc kol ale sadze ze dobre to takie ktorych nie ma za duzo na rynku, takie ktore maja jakas marke, nie takie ktore sa najtansze na allegro, i nie takie ktore sa typowe w warsztatach ... sam nie wiem jakie sa dobre .... ale zawsze jakies tam mialem
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ważne żeby miały wzór, do którego ciężko dorobić klucz domowym sposobem. A najlepiej to na śrubach samemu dorobić sobie unikalny wzór i przerobić pod niego klucz.
Michał Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ja będę miał ori śruby zabezpieczające audi na sprzedaż nowsza generacja śrub jeśli będą w jakiejś normalnej cenie to bym się pisał
mech15 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja będę miał ori śruby zabezpieczające audi na sprzedaż nowsza generacja śrub podasz jakąś przykładową aukcje allegro, żeby wiedzieć za czym się rozglądać w sklepie??
Rekomendowane odpowiedzi