freon Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 O tę taką: http://allegro.pl/item798043602_pamiec_ram_samsung_ddr2_512_mb.html Jeden warunek, ma być komuś potrzebna. List zwykły za friko, podajecie adres i macie, 0.00 PLN.[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:35_________________________________________________czaja77 pytasz czy podejdzie Ci do Acera, czy mówisz, że Ci podejdzie, bo nie rozumiem...[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 16:08_________________________________________________ Zatem nie wiem, czy będzie Ci pasować. Jeśli wkońcu napiszesz coś zdecydowanie, że chcesz ją to napisz że ją chcesz i po temacie Na PW napisz mi jedynie swój adres.
czaja77 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 sprawdziłem powinna pasować mam DDR2.A więc przyda się na pewno na podkręcenie mego podstarzałego lapka .jeżeli by mi nie pasowała odeśle
freon Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 no to okej na PW daj mi adres, nie będzie pasowała, założysz wątek
Rekomendowane odpowiedzi