tomus1985 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Jak w temacie gdzie można dostaćtakie przyciski? Na allegro nie ma w serwisie dzowniłem też ciężko lub sąale tylko do klimatronika. Mam mocno wytarte i chciałbym podmienić. Pozdrawiam
akjam Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Gdzie widiziałem ostatnio na allegro jakiś zestaw przycisków w cenie chyba 40pln... Szukaj na aukcjach kolego albo w dziale Sprzedam.
lukasera Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 szukaj na allegro. śmiało mozesz kupić np uszkodzony klimatronik i przełożć tylko przód. ja w 100% sprawny kupiłem za 100zł, a swój wytarty sprzedałem za 60... Z panelem do radia będzie gorzej. kup sobie cale radyjko od kolegi czaki22 (ostatnio sporo wrzucał w dziale sprzedam), a wytarte wystaw,na pewno znajdziesz nabywcę.
macieek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Jak w temacie gdzie można dostaćtakie przyciski? Na allegro nie ma w serwisie dzowniłem też ciężko lub sąale tylko do klimatronika. Mowisz, ze w aso mozna dostac przyciski do klimatronika? Ciekawe...
boseron Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 gdzies widziałem opis ze zmianą panelu radia cd concert niewielki koszt ale gdzie to dostać
stuwa Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja zmieniałem panel u siebie. Szczegóły tutaj -> http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_moje_pierwsze_audi_update-t79292.0.html Panel znalazłem na Allegro - kosztował ok 100 zł. Niestety nie pamiętam nazwy allegrowicza - wiem tylko, że był z Koziegłów. Co do klimatronica, to tak jak koledzy pisali - kupić jakiś uszkodzony i wymienić front.
Rekomendowane odpowiedzi