nochal Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam, czy uzywal ktos kiedys takiego zestawu? Bedzie to jakos grało? Czy lepiej dobrać inny wzmacniacz? W dalszym czasie dojdzie sub, wiec chcialbym patrzec rownierz pod tym kątem. Doradźcie coś;]
sewek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 witam,mam na przodzie podobne głośniki Rainbow deluxe 265 i powiem Ci ,że dają radę
nochal Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Mnie bardziej interesowalo by jaki wzmacniacz pod nie;D bo glosniki juz do mnie jadą, tylko zastanawiam sie nad kupnem tego Helixa A4, czy ktos ma takowy? Wie czy on "daje rade"?;]
The_Dzejms Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Głośniki przyjemne ale nie odsłuchiwałem na Helixie, wogóle mi ten wzmacniacz nie podchodzi. Dimension Juniorek fajnie je rozkręci. Zależy jaką cenę chcesz przeznaczyć na wzmacniacz i czy to ma być dwukanałówka czy cztero-k z tendencją na przyszłościowy wzmak pod mostek?
nochal Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 juz nie wazne, system CA juz mam w drodze;] Dzieki za odpowiedz i wpadaj do szczecina na spoty:D
The_Dzejms Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Na pewno się pojawię, ale muszę wyrzeźbić całe granie w mojej furmance aby mieć ten najważniejszy etap z głowy . Dajcie cynk jak coś będzie się działo. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi