cool506 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Auto jest już w serii, a powód jest taki, że poprzez forum odezwał się do mnie gość, który zaproponował mi ofertę "nie do odrzucenia" za cały kit, łącznie z wydechem. Zgodziłem się, jako, że w przyszłym roku planuję zmienić auto, a nie chciałem bujać się z jego sprzedażą jak np. QRi. Druga rzecz to w tej chwili samochód bardziej traktuję jako dupowóz, a na wiosnę jednoślad Yamaha FZ1 N. Za turbo zapłaciłem ok 2 tys z roczną gwarancją. Jakbyś mogł napisz mi gdzie kupowałeś NEW TURBO
Thom4s Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 w 2012 mam więcej dróg bo akurat niedaleko mnie autobanki się budują Też już przetestowałem po NL i DE sprawdzają się idealnie. W PL zobaczę na wiosnę Jakbyś mogł napisz mi gdzie kupowałeś NEW TURBO Turbo kupił znajomy mechanika w ASO za 2400zł, ale sprzedał samochód zanim zdążył zamontować i odkupiłem od niego za niecałe 2k. Mały Update. Zatarła mi się pompka spryskiwaczy reflektorów i okazało się, że to było przyczyną, wywalania mi bezpiecznika, bo już dogorywała. Zamontowana nowa i pryszcze piękną mgiełką.
seves Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Thom jaki koszt spryskiwacza? gdzie kupiłeś... bo sam bym sobie oba sprawił tylko cena odstrasza jak mam dać 600za oba to mogę lepiej tą kaskę spożytkować
Thom4s Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie pamiętam, ale chyba 100zł. Skąd ta cena 600zł? ASO?
seves Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie pamiętam, ale chyba 100zł. Skąd ta cena 600zł? ASO? ASO to chyba koło 500za jeden na allego szukałem kiedyś ale nie było a jak były to po 250-300pln za sztukę masakra 100 to bym sie nie zastanawiał bo za jakieś 300układ spryskow na lampy (2spryski zbiorniczek i przewody) to brałbym od ręki tylko gdzie to znaleźć
Thom4s Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Seves, ale do sprysków reflektorów jest jedna pompka.
seves Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Seves, ale do sprysków reflektorów jest jedna pompka. aaaaaaaaa no tak... sorki Ty o pompce co jest w zbiorniczku pewnie a ja o spryskach myślę sorki za zamieszanie
Thom4s Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Wczoraj spadł pierwszy śnieg tej zimy w Holandii i jak to się mówi zima zaskoczyła kierowców Wracając z roboty, zamiast 30 minut, jechałem 1,5h Ogólnie paraliż. Tak wyglądała autostrada i prędkość 30km/h: Dziś nad ranem, za to najniższa temperatura od ponad 25lat -17 stopni i w wielu domach (w moim również) woda pozamarzała w rurach. Quattro to jednak wspaniała sprawa!
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Thom widzę że bardzo dokładnie fure odśnieżasz przed jazdą chyba że to jakaś specjalna rzeźbę przewoziłeś na masce
Thom4s Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 Miotełki pod ręką nie było i śpieszyłem się, bo wiedziałem, że podróż potrwa dłużej niż normalnie.
Rekomendowane odpowiedzi