Pycek85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam! Jak w temacie... mam problem z lampami otóż mam do kupienia audi a4 B7 z 2007 roku. Pojechalem z Nim do mechanika i dowiedziałem sie, ze ma on swiatla amerykanskie ( auto z USA ), problem polega na tym że światła kierunkowskazów sa włączone na stałe w przednich reflektorach( pomarańczowe światło ). Mechanik powiedział, że przy zamianie całych lamp na nowe czy to ksesnowoe czy zwykle wystepuja błąd na komputerze z którym jest problem ( całe oświetlenie może świrować ). Z tyłu natomiast całe szyby świateł są czerwone, zaś w kierunkowskazie jest zielona żarówka którą w połączeniu z czerwonym kloszem daje efekt pomarańczowego światła kierunku. Moze ktoś przerabiał coś takiego? Prosze o pomoc Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 zapytaj sie Malik'a-sprowadzal z USA b7-na pewno rozwieje pewne aspekty tego problemu o ile pamietam-tylne trzeba wymieniac,a reszta to kodowanie-ale dla pewnosci niech Malik sie wypowie
Rekomendowane odpowiedzi