andy_sky Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 f*ck Tak myślałem. No dobra, tylko czym to później posklejać? najlepiej poklej to butaprenem efekt murowany,posmaruj obie części klejem cieńko,poczekaj kilka minut,a potem dociśnij Klej na gorąco z glutownicy czy może klej do szyb [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:25_________________________________________________poklej to butaprenem
PARAF Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 f*ck Tak myślałem. No dobra, tylko czym to później posklejać? najlepiej poklej to butaprenem efekt murowany,posmaruj obie części klejem cieńko,poczekaj kilka minut,a potem dociśnij Klej na gorąco z glutownicy czy może klej do szyb [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:25_________________________________________________poklej to butaprenem Mówisz poważnie czy jaja sobie robisz...?
zdzis Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Przecież butapren jest dobry na wszystko Defloracja - butapren.wmv :>
andy_sky Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 nawet się nie zastanawiaj butapren to bardzo dobry i wytrzymały klej,używany w butach,a to najlepsza rekomendacja
PARAF Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 no to muszę teraz kupić ładną skórkę... i wiadro kleju
zdzis Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 dobry do klejenia i wąchania xD samo zdrowie...
andy_sky Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 bez przesady z tym klejem posmarować obie części bardzo cieńko odczekać kila minut i docisnąć
PARAF Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 dobry do klejenia i wąchania xD samo zdrowie... A obiecałem sobie nie używać B-prenu w zamkniętych pomieszczeniach... bez przesady z tym klejem posmarować obie części bardzo cieńko odczekać kila minut i docisnąć Wiem, wiem...
wrc Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Kolego PARAF czy rozkleiłeś już tą górną poduchę, bo sam się do tego chcę dobrać w niedługim czasie. I interesowały by mnie jakieś wnioski z wykonanej pracy.
Rekomendowane odpowiedzi