loco87 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Czesc Mialem lekki pocalunek z cordobą i wymieniam swiatla. Zakupilem depo dzielone z soczewka xenon (pod hid) d2s. Wszystko jest dla mnie jasne prócz jednek kwesti a mianowicie wtyczek. Moje stare lampy posiadaja halogen wbudowany w lampe. Teraz tego halogenu tam nie ma. Wtyczki pasują ale nie wiem czy rozklad pinow jest wlasciwy....We wtyczce jest 5 pinow w lampie wejscie na 4. Ktoś sie orientuje czy to dziala zawsze plug&play czy trzeba przerabiac wiazke w aucie ?
Janusz1978 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Też mam takie lampy z halogenem i jestem ciekawy jak to jest bo mam zamiar zmienić na inne ale nie wiem jak to będzie z tym halogenem.
SoMeS Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 koledzy jest specjalny wątek o tym w dziale zrób to sam jeżeli nie zadziała po ustawieniu pinów przy lampie, pogrzebie się w kostce przy manetce i też będzie grać
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 koledzy jest specjalny wątek o tym w dziale zrób to sam jeżeli nie zadziała po ustawieniu pinów przy lampie, pogrzebie się w kostce przy manetce i też będzie grać W ktorym chyba juz wszystko zostalo powiedziane.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi