Skocz do zawartości
IGNOROWANY

P Jemielita - RallyArt i WRX widział ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie oglądałem TVN Turbo i jazde P. Jemielity Lancerem i Subaru. Jak dla mnie koleś wogóle nie wiej jak korzystać z samochodu. ŻENADA poprostu i amatorka. Viki z 5GEAR (chyba tak to się pisze) zawija go kiecką :) Oglądał ktoś ?

PS. A sportowy sposób trzymania kiery na dwadzieścia po dwunastej mnie powalił, całe szczęscie że sobie rąk nie zawiązał na supełek :)

Opublikowano

Widziałem. Jakie auta, taki kierowca :gwizdanie:

Opublikowano

Moszna linka ? :decayed:

Opublikowano

W necie chyba jeszcze nie ma, aktualny odcinek Automaniaka na TVN Turbo.

Opublikowano

Widziałem. Jakie auta, taki kierowca :gwizdanie:

Tu jakoś nie widzę związku. Dziwi mnie fakt, że taką kaszanę strzelają. Powinni mu L na dachu przypier...ć i instruktora z boku posadzić.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że dobrze się to skomponowało dali pseudosportowe auta pseudokierowcy :)[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:23_________________________________________________Poza tym porównywanie poziomu naszych programów motoryzacyjnych z brytyjskimi nie ma sensu. Uważam, że należy się cieszyć z tego, że dużo się u nas poprawia.

Opublikowano

jemielita to przeciez dziennikarz playboya wiec co on tam tak naprawde wie o motoryzacji .... ;)

Opublikowano

Ja też się cieszę, że jakoś ten TVN Turbo sie kula do przodu, ale rewelacji nie ma. Mikiciuk już szybciej trybi i chłopak się stara. Ale Jemielita to katastrofa. Ale mamy co mamy :kox: