stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Właśnie oglądałem TVN Turbo i jazde P. Jemielity Lancerem i Subaru. Jak dla mnie koleś wogóle nie wiej jak korzystać z samochodu. ŻENADA poprostu i amatorka. Viki z 5GEAR (chyba tak to się pisze) zawija go kiecką Oglądał ktoś ? PS. A sportowy sposób trzymania kiery na dwadzieścia po dwunastej mnie powalił, całe szczęscie że sobie rąk nie zawiązał na supełek
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Widziałem. Jakie auta, taki kierowca :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 W necie chyba jeszcze nie ma, aktualny odcinek Automaniaka na TVN Turbo.
stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Widziałem. Jakie auta, taki kierowca :gwizdanie: Tu jakoś nie widzę związku. Dziwi mnie fakt, że taką kaszanę strzelają. Powinni mu L na dachu przypier...ć i instruktora z boku posadzić.
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Chodzi mi o to, że dobrze się to skomponowało dali pseudosportowe auta pseudokierowcy [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:23_________________________________________________Poza tym porównywanie poziomu naszych programów motoryzacyjnych z brytyjskimi nie ma sensu. Uważam, że należy się cieszyć z tego, że dużo się u nas poprawia.
Nowak_zg Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 jemielita to przeciez dziennikarz playboya wiec co on tam tak naprawde wie o motoryzacji ....
stempel72 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja też się cieszę, że jakoś ten TVN Turbo sie kula do przodu, ale rewelacji nie ma. Mikiciuk już szybciej trybi i chłopak się stara. Ale Jemielita to katastrofa. Ale mamy co mamy
Rekomendowane odpowiedzi