Marcino87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 akjam napisał(a): Wspominałem, wspominałem. Wesołych. kurna faktycznie nie dojrzałem
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a co teraz Ci sie na fisie świeci jak brakuje płynu do sprysków nie rozumiem
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 H4mm3R napisał(a): akjam a dwóch rurek na tył byś niechciał A masz? Boseron napisał(a): a co teraz Ci sie na fisie świeci jak brakuje płynu do sprysków nie rozumiem No teraz nic się nie świeci to znaczy świeci się to co powinno (info z radia, CD, etc.) a wcześniej cały czas miałem info o braku płynu.
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 aha czyli czujnik miałes uwalony cały czas czy wogóle go nie miałeś
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Boseron napisał(a): aha czyli czujnik miałes uwalony cały czas czy wogóle go nie miałeś Nie miałem wogóle.
H4mm3R Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 akjam napisał(a): H4mm3R napisał(a): akjam a dwóch rurek na tył byś niechciał A masz? Mam
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 H4mm3R napisał(a): akjam napisał(a): H4mm3R napisał(a): akjam a dwóch rurek na tył byś niechciał A masz? Mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 10:39_________________________________________________Udało się dorwać komplecik 1NK tzw. szczotkowane ALU (listwy, popielniczka przód+tył, ramka pod gałeczkę) i oczywiście gałkę S-Line jak nówkę. Do tego wymieniłem dzisiaj tunel na taki bez uchwytu na telefon.
Ponior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ładnie , ładnie, środek wygląda dużo lepiej z tym pakiecikiem Fajnie, że masz ori gałeczkę, ja rezałem z s3 niestety trzeba wyciągać fotele do zmiany tunelu, dużo roboty???
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Ponior napisał(a): Ładnie , ładnie, środek wygląda dużo lepiej z tym pakiecikiem Fajnie, że masz ori gałeczkę, ja rezałem z s3 niestety trzeba wyciągać fotele do zmiany tunelu, dużo roboty??? No też miałem z A3 coś rezać ale trafiła się ORI A4 więc się udało. Wymiana tunelu około godzinki na spokojnie. Foteli nawet nie dotykasz. Leżał ten tunel u mnie już dobre parę miesięcy i dziś wreszcie się za to wziąłem. :gwizdanie:
Rdzewek_RdK Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ale piachu tam masz :bag: a tak na poważnie jest super, sam zastanawiam się nad zamianą piano na szczotkowane aluminium. Wiem że wydaję się to śmieszne ale nie mogę już patrzeć na mikroryski na dekorach, a takie listwy fajnie rozjaśniają wnętrze
tolek85 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 No i środeczek znów zyskał na duży plus Z BOSE coś już kombinowałeś?
siemian Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 właśnie Akjam co z tym Twoim Bose. nic się nie odzywasz...
akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 wrclaguna napisał(a): Z tunelem dales rady Nie taki diabeł straszny... siemian napisał(a): właśnie Akjam co z tym Twoim Bose. nic się nie odzywasz... To może w przyszłym tygodniu dokończymy przód? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:48_________________________________________________I projekt S-Line/S4 zewnętrzny zakończony. Dzisiaj wpadła lotka S-Line i zderzaczek na tył S-Line pod PDC. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu PDC (przód i tył) będzie podłączony. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 w przeciągu tych dwóch lat z fury zrobiła się niazła "lalka"
luap13 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Pięknie sie autko prezentuje Kolor mój ulubiony
akjam Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 stanley napisał(a): w przeciągu tych dwóch lat z fury zrobiła się niazła "lalka" Sam jej nie poznaje. luap13 napisał(a): Pięknie sie autko prezentuje Kolor mój ulubiony Mój też. Dzięx za miłe słówko.
Trezor Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Świetnie teraz wygląda. Pewnie się powtórzę, ale kolorek jest rewelacyjny. A i te felgi bardzo lubię. Ale nie chciałeś wyprowadzić wydechu na dwie strony?
Rekomendowane odpowiedzi