Opublikowano 4 Listopada 201114 l dawno nie zaglądałem, patrze i nie poznałem furki akjam ale żeś wyrezał
Opublikowano 5 Listopada 201114 l Autor wszystko za***iście ale ta lewa lampa.... fuj No właśnie nie wiem co się z nią stało ale się coś z tym zrobi... :gwizdanie: akjam cos nowego w planach wakacje minely ...... Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... jakie masz ET w tych kółkach? ET43 dawno nie zaglądałem, patrze i nie poznałem furki akjam ale żeś wyrezał A tak na marginesie to sam wiesz, że będąc na tym forum to inaczej się nie da.
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... no się Akjam coś dawno nic nie chwalisz :gwizdanie:
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Autor Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... no się Akjam coś dawno nic nie chwalisz :gwizdanie: Jak będzie wszystko na autku, w środku itp. to dam znać.
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... no się Akjam coś dawno nic nie chwalisz :gwizdanie: Jak będzie wszystko na autku, w środku itp. to dam znać. SIBI ? :polew: :polew:
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Autor Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... no się Akjam coś dawno nic nie chwalisz :gwizdanie: Jak będzie wszystko na autku, w środku itp. to dam znać. SIBI ? :polew: :polew: Jak coś się pojawi wyślę Ci PW i eskę.
Opublikowano 1 Grudnia 201114 l Mam parę asów w rękawie i konkrety wkrótce... no się Akjam coś dawno nic nie chwalisz :gwizdanie: Jak będzie wszystko na autku, w środku itp. to dam znać. SIBI ? :polew: :polew: Jak coś się pojawi wyślę Ci PW i eskę. wypas
Opublikowano 5 Grudnia 201114 l Autor Chwila spokoju była a teraz znowu nazbierało się trochę gratów... Problem z pompowtryskami rozwiązany więc zaczynam działać. :gwizdanie: i kolorowy FIS kolega dziś dorezał Yhy... Wreszcie kolorowy FIS jest tam gdzie powinien być. Dlaczego tego nie ma w standardzie tak swoją drogą! Rabbi Mordechaj dzięki za kontakt do magika. Jutro wrzucę fotki kolejnych gratów, które czekają na montaż...
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l Autor powoli Ci się samolot robi z tego AUDI Skrzywienie zawodowe. Kolor jest az pewnie inaczej sie patrzy na niego :> Serio fajniej w tym moim wozie. :> Ciekaw jestem jakie mody :gwizdanie: Ciekaw jestem jakie mody dziwie sie, ze jeszcze nie ma Q :gwizdanie: No właśnie. Może coś takiego jeszcze by się urodziło... BTW Nie dałem rady dziś porobić fotek tych wszystkich gratów ale postaram się jutro uaktualnić.