Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna B7 po modach nie do poznania :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratuluje autka :) wgl nie do poznania po tych modach...super wygląda :thumbup1:

Opublikowano

ten zderzak z s4 piękni wygląda :kox:

Opublikowano

Ten zderzak i wydech dodaje +10 do speeda..jak babci rente kocham :kox::kox: akjam :hi: szacuken :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Akjam pięknie jak zawsze :D

Widzę że coraz więcej eSek na forum ;)

Opublikowano

Fura kozak :naughty::hi:

Opublikowano

akjam to już ponad 5 lat jak modzisz to A4, nie znudziło Ci się jeszcze? Kiedy zmieniasz na inny model?

Opublikowano

też jestem ciekaw , ja posiadam swoją b7 dopiero ponad pół roku, więc o znudzeniu nie ma mowy , a jak zapatruję się człowiek ,który 5 lat już modzi? :) obstawiam że jeszcze nie czas na zmiany :)

Opublikowano
  • Autor

Nuda to może nie ale No czasem jakieś pomysły są na zmianę ale póki co zostaje tak jak jest... :wink4: Jak coś trafi się godnego to wtedy będą konkrety. :guma:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nuda to może nie ale No czasem jakieś pomysły są na zmianę ale póki co zostaje tak jak jest... :wink4: Jak coś trafi się godnego to wtedy będą konkrety. :guma:

Nie słuchaj tych ciemnych komentarzy... co z tego że 5 lat ? Tymbardziej jak sie tyle modzi i wkłada serca to sie nie sprzedaje ;P przecież teraz autko będzie jeździć i jeździć jak dbasz tak jak na klubowicza przystało :) S4 robi mega robotę ! Jest świetnie i nie sprzedawaj :D

Opublikowano

Nie słuchaj tych ciemnych komentarzy... co z tego że 5 lat ? Tymbardziej jak sie tyle modzi i wkłada serca to sie nie sprzedaje ;P przecież teraz autko będzie jeździć i jeździć jak dbasz tak jak na klubowicza przystało :) S4 robi mega robotę ! Jest świetnie i nie sprzedawaj :D

ciemnych komentarzy :facepalm: przecież nikt nie pisze żeby sprzedawał swoje A4, chcieliśmy wiedzieć jak człowiek ,który użytkuje swoje pięknie doposażone Audi zapatruje się na dalsze jego użytkowanie i eksploatacje w momencie gdy już jest tak doposażony, zero agresji typu sprzedawaj bo już masz go za długo :facepalm: źle zrozumiałeś chopin

Opublikowano

podniecił się i tyle :buahaha:

Opublikowano

Ej pany spokojnie :) oddychajmy :D

Opublikowano
  • Autor

Pełen luz... :wink4:

Opublikowano

oczywiście że luz :D

Opublikowano

Jestem w szoku ilością modyfikacji, jakie wykonałeś przy Swoim B7....

Jak Jezus zmieniłeś wodę w wino ....

nasuwa mi się fragment pewnego filmu...

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Parę pomysłów jeszcze jest ale zobaczymy jak będzie z realizacją...

BTW NIGDY wcześniej nie myślałem, że tak będzie się działo z moją A4ką. :wink4::naughty:

Opublikowano
  • Autor

:whistling:

:wink4:

Opublikowano

Jakie parametry mają te Twoje felgi z RS6 ? ;)

Opublikowano
  • Autor

9J19 ET44 :wink4: