Opublikowano 5 Sierpnia 201016 l Autor ok :gwizdanie: jak by cos to pamietaj majatku za nie nie chce jak je sprzedam to wkoncu kupie sobie kiere S4 :polew:
Opublikowano 5 Sierpnia 201016 l nie nie bede fele kupiles do golfa? Nie oszukuj sie VT[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:31_________________________________________________ mam takie gosciu 16" tanio opyle Z tego bialego golfa 2 do poprawek ?
Opublikowano 7 Sierpnia 201016 l Autor nie nie z tego z innego golfa i sa naprawde ladne AZEVy [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 07:54_________________________________________________z oklejania nici <b> NIE POLECAM NIKOMU KUPOWAC "JASNEJ CZARNEJ" FOLII DO OKLEJANIA CZEGO KOLWIEK BO TO NIE DAJE EFEKTU "DYMKI" TYLKO BRUDNYCH,ZASYFIALYCH LAMP <b>
Opublikowano 7 Sierpnia 201016 l Autor peeeeeeeerdole folie jak bede cos robil to tylko czerwona i zadnym innym kolorem gosc na aukcji zapomnial dodac ze albo wychodzi efekt dymki albo efekt ujeba>>nych lamp
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Autor nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek wydaje mi sie ze jest ok 2 diody kawalek kabelka i jest a w nocy...
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek wydaje mi sie ze jest ok 2 diody kawalek kabelka i jest a w nocy... a skąd brałeś prąd?
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Autor z postojowki tzw z bezpiecznika z skrzynki w srodku auta najszybciej i najblizej
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Autor najpierw lampke pozniej kabel ukladasz przy szybie kolo podsufitowki, pozniej sciagasz delikatnie slupek i kabelkiem na dol,dochodzi do konsoli, ladnie wciskasz i do skrzynki od tylu sie wpinasz w prawy dolny bezbiecznik ten z tych malych tylko ze + bierzesz z bezpiecznika a mase z auta
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l najpierw lampke pozniej kabel ukladasz przy szybie kolo podsufitowki, pozniej sciagasz delikatnie slupek i kabelkiem na dol,dochodzi do konsoli, ladnie wciskasz i do skrzynki od tylu sie wpinasz w prawy dolny bezbiecznik ten z tych malych tylko ze + bierzesz z bezpiecznika a mase z auta no to wiem, bo mam tak podpiętą pompkę od sprysków świateł , w takim razie rezamy, jak tylko znajdę wolną chwilę
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l a coś zmodził? [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:44_________________________________________________a już wiem