Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja narazie grzanych d*p nie ruszam :wink4: i tak wpadnie do mnie konsola z polifta tylko jeszcze nie wiem kiedy :kwasny: narazie zbieram śmieci :wink4:

moja stara zawiecha jest na popchnięcie :decayed:

bierzesz tą konsolę od Tymona?

Opublikowano
  • Autor

ja narazie grzanych d*p nie ruszam :wink4: i tak wpadnie do mnie konsola z polifta tylko jeszcze nie wiem kiedy :kwasny: narazie zbieram śmieci :wink4:

tak czekam na gotówke i biore a co ty chcesz kupic? :wink4:

Opublikowano

tak czekam na gotówke i biore a co ty chcesz kupic? :wink4:

w sumie interesowałby mnie tylko tunel z zapalniczką :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tunel jest twój :good: ja juz mam u siebie tunel z polifta wiec dwa mi nie potrzebne :)

Opublikowano

tunel jest twój :good: ja juz mam u siebie tunel z polifta wiec dwa mi nie potrzebne :)

no to się musze do niego odezwać :good:

Opublikowano
  • Autor

za tunel chce chyba 50zl+KW :good: cena ok wiec myśle ze łyknąc to warto :)

Opublikowano

za tunel chce chyba 50zl+KW :good: cena ok wiec myśle ze łyknąc to warto :)

no cena spoko, zobaczymy jak wyjdzie :wink4:, konsolkę, bede chciał pod 2 din, chociaż z 1 din też można przerobić, i bede miał jedyne 2din z pokrętłami :kox:

Opublikowano
  • Autor

to klimy nie rezasz? :decayed:

Opublikowano

to klimy nie rezasz? :decayed:

teraz na pewno nie :decayed:, moze kiedys :cool1:

Opublikowano
  • Autor

to masz taki + ze nie musisz nic z klimatronikiem kombinowac :decayed: ja to bede miał zabawy :wallbash:

Opublikowano

to masz taki + ze nie musisz nic z klimatronikiem kombinowac :decayed: ja to bede miał zabawy :wallbash:

chłopaki przetarli szlak pogadasz z kim trzeba i nie bedzie cyrków :wink4:, a tunel już zapłacony :evil:

Opublikowano
  • Autor

chłopaki przetarli szlak pogadasz z kim trzeba i nie bedzie cyrków :wink4:, a tunel już zapłacony :evil:

jak sie z tymkiem dogadam i bedzie chciał to konosla juz niedlugo u mnie :evil: a tymon pochwali sie zawieszeniem :evil:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 19:19_________________________________________________zalożone 1BF :decayed: za***ista koza :kox: musze na lato jakieś springi kupic bo cholera za wysoko jest allroad sie zrobił :decayed: ale fakt za***iście sie jezdzi bo mięciutko :decayed: springi zmienie na jakies -20 i bedzie miodzio :tongue4:

Opublikowano

Co dał ci ten sportowy filtr powietrza u ciebie też mam 1.6?

Opublikowano
  • Autor

po za ładniejszym dzwiękiem raczej nic :wink4: bynajmniej nie odczuwam różnicy :)[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:29_________________________________________________dsc00021co.jpg:evil:

Opublikowano

A jaki byś polecał może też kupie?

Opublikowano
  • Autor

K&N najlepszy :good: ale z 170-200zl musisz dac za sam filtr + do tego taka przelotka zeby przepływka została :wink4: ja obecnie mam chinola (60zl na allegro) :embarrassed:

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 16:37_________________________________________________filmik na porzegnanie seryjnego audio :kox: grało sobie tak :rolleyes:

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 17:47_________________________________________________przyszły drobiazgi od slepego :oklaski: :drunk::ok2:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________dsc01873y.jpg

By wojciu0308 at 2011-01-31[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:05_________________________________________________Bo bez Zenka nie bylo by to samo :decayed:

dsc01911x.jpg

By wojciu0308 at 2011-02-03

dsc01909zb.jpg

dsc01908k.jpg

dsc01902a.jpg

dsc01915r.jpg

dsc01916x.jpg

dsc01927c.jpg

Opublikowano

Bajeczka :evil:

Opublikowano
  • Autor

slepy powoli sie ogarniam :polew: twoje krateksy prawie na europe zrobione :decayed: tylko podwietlenie do gory nogami ale kit :tongue4:

Opublikowano

nom ładnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

kierownica nastepna w kolejce i konsola od tymka :kox: pozniej biore sie za CA :decayed: