Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

od polifta nieee :wink4: przedliftowa wole bo ma ladniejsza poduche :wink4: poliftowa to taka "decha"

Opublikowano

ja juz tych nie bede zmieniac :wink4: takie sa takie maja byc :wink4: zastanawiam sie na kiera z S4 albo z B6 trójramienna tylko nie wiem jaki tam wieloklin w B6 jest i jak bedzie wygladac sytuacja z taśma i poducha :mysli:

Dużo roboty z tym jest i nie wiem czy ktoś to przerabiał u nas :mysli:

Opublikowano
  • Autor

oczywiście mowie o 3 ramiennych kier :cool1:

Opublikowano

od polifta nieee :wink4: przedliftowa wole bo ma ladniejsza poduche :wink4: poliftowa to taka "decha"

no przedliftowa jest taka wypasiona :kox:

Opublikowano

PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin :good:

Powodzenia w szukaniu :decayed:

Opublikowano

Ja kupiłem z dużym wieloklinem ale gościu mówił że wszystko ma żeby spasować do przedlifta taśme i jakaś przejściówka ale z taśma z b6 może być problem choć u kogoś widziałem kiere z b6 ale nie pamietam u kogo.

Opublikowano
  • Autor

do wakacji musze kupic kier i wysłac pare drobiazgow do RAGAMMANA :evil:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:58_________________________________________________

PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin :good:

Powodzenia w szukaniu :decayed:

jak nie kupie przedliftowej to bedzie poliftowa z przejsciowka :decayed: aleee"szukajcie a znajdziecie" :decayed: nie spieszy mi sie :tongue4:

Opublikowano

Ja kupiłem w tym tygodniu. Rezaj u siebie w podsufitce lampke z polifta wiesz jaka fajna zabawa już 3 dni nad nią pracuje żeby podłączyć ;)

Opublikowano

no to jak adrian to ogarnał że mu chodzi? :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem z dużym wieloklinem ale gościu mówił że wszystko ma żeby spasować do przedlifta taśme i jakaś przejściówka ale z taśma z b6 może być problem choć u kogoś widziałem kiere z b6 ale nie pamietam u kogo.

od polifta do przedlifta pasuje tylko trzeba miec tulejke redukcyjna :good: zobaczymy co to bedzie... :decayed:

Opublikowano

no to jak adrian to ogarnał że mu chodzi? :confused4:

On ma trochę inną ja mam z 1999 roku on ma chyba starsza ale spokojnie mysle że jutro ją zrobie ;)
Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem w tym tygodniu. Rezaj u siebie w podsufitce lampke z polifta wiesz jaka fajna zabawa już 3 dni nad nią pracuje żeby podłączyć ;)

pare postów wcześniej :wink4: podsufitówka z lampkami od polifta w sumie juz czeka na wsadzenie :good:

Opublikowano

No ja przy okazji robienia czarnej podsufitki z alcantary sobie rezam lampkę tylnią też dostane ogolnie myśle że bedzie koxx narazie jest troche problemów z podłączeniem ale dam rade.

Opublikowano
  • Autor

No ja przy okazji robienia czarnej podsufitki z alcantary sobie rezam lampkę tylnią też dostane ogolnie myśle że bedzie koxx narazie jest troche problemów z podłączeniem ale dam rade.

wszystko da sie ogarnać :good: kwestia czasu i mocnych nerwow :good:

Opublikowano

wojtek kiedy swap na 1.8T :naughty:

Opublikowano

Dokładnie widze że ty nie wiele młodszy ode mnie jesteś i tez taki chory już w mody heh

Opublikowano
  • Autor

wojtek kiedy swap na 1.8T :naughty:

koniec 2011 poczatek 2012 :decayed: no chyba ze przy dobrych wiatrach w te wakacje :naughty:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:07_________________________________________________

Dokładnie widze że ty nie wiele młodszy ode mnie jesteś i tez taki chory już w mody heh

tak to jest jak ma sie tate mechanika... i sie trafia w taki klub jak ten :decayed: kiedyś bylem normalny :rolleyes: tylko myłem auta ale teraz sie to zmienilo :evil:

Opublikowano

ja licze koszta ;(

Opublikowano
  • Autor

ja licze koszta ;(

silnik to jest :gwizdanie: ale nie mam istalacji nie mam pc... ;( a poza tym to wstyd wsadzać zwykle 1,8T takiego golasa.... :embarrassed: jak juz robic to wiekszy cooler,turbo,wtryski zeby to mialo rece i nogi :kox:

Opublikowano

dokładnie :good: