SebaMC Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A skrzynke zrobiłeś w mostku, nie? Też się zastanawiam nad skrzynką, ale chyba zrobie zabudowe lewej strony bagaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Na tym zdjęciu lewa lampa w stosunku do zderzaka ma nieco za dużą szpare chyba, że mi się zdaje Nakręć filmik z tą skrzynką, ile za nią dałeś? i jaki wzmak masz pod nią? filmik nic nie da bedzie slychac napierdalanie i charkot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 moge nagrac jaki by on nie byl ale naprawde napier*** ostro [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 08:21_________________________________________________rozpórka pomalowana później zakładam Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 10:11_________________________________________________ faktycznie do bani ten dzwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No nieźle to gra, na filmiku tego się nie usłyszy oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja tu nic prócz basu na tym pierwszym filmiku nie słyszę jest czym pomasować plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ukończone Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 dobrze że moja się na sanki montuje bo zabardzo bym sobie nie pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 miała byc tam gdzie niby ori jest montowana ale tam materiał za kruchy jest [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________ dobrze że moja się na sanki montuje bo zabardzo bym sobie nie pojeździł zawadzał byś o nia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 no przy tej glebie co mam teraz ciężko jest mi przejechac przez próg zwalniający bo zawadzam tą blachą co do niej masz zamontowana rozpórke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ja wczesniej też o to zawadzalem :gwizdanie: i tez o progi. Ta blacha lewa na fotce to praktycznie byla cała zgnieciona i dorwałem ja druga bo z tamtej nie bylo co zbierac [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 18:39_________________________________________________dziś z nudów dojdzie do tego jeszcze mieszek z alcantary już sie szyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 kosa , pokaż szew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 klejone kurde nie wiem jak to zszyc ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 no właśnie problem w tym że nie ma szwu ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 no właśnie problem w tym że nie ma szwu ni ma no to poka jak to łączenie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 nie chce mi sie juz do garazu leciec ale nie podoba mi sie to klejenie juz michu mi podpowiedział i jutro jeszcze raz zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 no jak zrobisz go od strony konsoli to i tak nie bedzie aż tak bardzo widoczne , ale lepiej żeby wyglądało dobrze niż źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 tak tak.. znowu mój pomysł ty lepiej zrób nagłówek nie "by Cypis" ale "by michu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 juz nie marudź michu bo tylko 2 duperele mi dziś pomogłes reszte stroje sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 tak tak.. znowu mój pomysł ty lepiej zrób nagłówek nie "by Cypis" ale "by michu" lepiej będzie by Cypis, Idea Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 no jak zrobisz go od strony konsoli to i tak nie bedzie aż tak bardzo widoczne , ale lepiej żeby wyglądało dobrze niż źle klejenie mam od konsoli, klej zrobil mi taka plamke na alcantarze i juz mnie ten widok denerwuje po mimo ze go nie widze jutro poprawka jak bede miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi