Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja jeszcze kiera,pozniej fotele do obszycia musze oddac,skonczyc audio i dekory o reszte bede sie martwić w wakacje :tongue4:

Opublikowano

Zrób sobie takie jak ja super wygląda miałem pomalowane na srebrno ale teraz ten srebrny carbon jest o niebo lepiej.

Opublikowano
  • Autor

moje juz sa zrobione w szczotkowane alu :wink4:

Opublikowano

Folia czy papier ścierny jak zrobiłeś moim zdaniem papierem jest lipnie też miałem ale teraz mi sie najbardziej podoba.

Opublikowano
  • Autor

papier ścierny i na to bezbarwny :wink4:

Opublikowano

ja jeszcze kiera,pozniej fotele do obszycia musze oddac,skonczyc audio i dekory o reszte bede sie martwić w wakacje :tongue4:

wojciu nie zapomnij o fise :wink4:

Opublikowano
  • Autor

bedzie bedzie :wink4: ale narazie nie teraz :wink4: najpierw kiera :evil:

Opublikowano

no to spoko :good:

Opublikowano

bedzie bedzie :wink4: ale narazie nie teraz :wink4: najpierw kiera :evil:

jak fis to tylko poliftowy z białym podświetleniem :naughty:, ta chromowana obwoluta, nie w moim guscie :thumbdown:

Opublikowano

A fotele w co obszywasz? :decayed:

Opublikowano

Chrom madafaka rulez :decayed:

Nie lajt ładnie to wygląda :good:

Opublikowano
  • Autor

narazie niech sobie bedzie nie jest zle, prawie jak w polifcie :polew:

aaaa nooo iiii tenn felga na zime :decayed: taka z dooopy troche ale za taka cene to nawet opon bym nie kupil :decayed:

dsc00089aw.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________

skóra + alcantara :kox:

Opublikowano

A cóż to karwa :blink:

Opublikowano
  • Autor

jak narazie mi sie podoba :wink4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:27_________________________________________________

koła :polew: jak na audi nie wejda to na zlom i tak sie zwróca :polew:

Opublikowano

jak narazie mi sie podoba :wink4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:27_________________________________________________

koła :polew: jak na audi nie wejda to na zlom i tak sie zwróca :polew:

narazie niech sobie bedzie nie jest zle, prawie jak w polifcie :polew:

aaaa nooo iiii tenn felga na zime :decayed: taka z dooopy troche ale za taka cene to nawet opon bym nie kupil :decayed:

dsc00089aw.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________

skóra + alcantara :kox:

Co to madafaka jest? :shocked::decayed:

Noo, to czekam na fotki ze środeczka, bo zapowiada się konkretnie, jaki kolor? :)

Opublikowano
  • Autor

czarny i czarny :wink4: za felgi z oponami dałem 150zl :polew: i głównie po to je kupiłem zeby miec oponki na lato bo te sa calkiem calkiem :wink4:

Opublikowano

czarny i czarny :wink4: za felgi z oponami dałem 150zl :polew: i głównie po to je kupiłem zeby miec oponki na lato bo te sa calkiem calkiem :wink4:

No cena dobra, ale na lato chcesz 17", więc te Ci nie podejdą, czyż nie? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

suba juz nie ma :wink4: własnie poszedł w inne ręce a teraz szukam czegoś innego :wink4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 18:39_________________________________________________

No cena dobra, ale na lato chcesz 17", więc te Ci nie podejdą, czyż nie? :mysli:

narazie mam 16"... czekam na lepsze humory rodziców i trzeba bedzie to jakoś wykorzystać :decayed: moze i nawet 18" bedzie a nie 17" :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

No tak będzie chyba lepiej, od razu z grubej rury 18" :kox:

Opublikowano
  • Autor

a tych 16" co sa wyzej nie bierzcie sobie do serca :decayed: głownie kupiłem je na opony :tongue4: na audi nigdy nie beda jezdzic :wink4: