wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 takie czerwone plamki [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:50_________________________________________________ co to jest? pomylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ooo, ale ja w pasku zrobiłem na jedną, owinąłem gumką która wystawała za diodę, żeby nikogo nie raziło i świeciło wyznaczonym torem i było ładnie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ooo, ale ja w pasku zrobiłem na jedną, owinąłem gumką która wystawała za diodę, żeby nikogo nie raziło i świeciło wyznaczonym torem i było ładnie widać masz jakieś foto ziooom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 te sa lekko schowane w tez swieca tam gdzie maja i nikogo nie raza i tu widac [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:52_________________________________________________ ooo, ale ja w pasku zrobiłem na jedną, owinąłem gumką która wystawała za diodę, żeby nikogo nie raziło i świeciło wyznaczonym torem i było ładnie widać masz jakieś foto ziooom no tak u Ciebie jedna tylko weeeejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to było w starym pasku i mam teraz tylko takie foto: widać poświatę na mieszku i gałce jak znajdę zdjęcie lampki to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to było w starym pasku i mam teraz tylko takie foto: widać poświatę na mieszku i gałce jak znajdę zdjęcie lampki to wrzucę troche slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie jest słabo, zrwóć uwagę, że foto jest robione przy oświetlonym wnętrzu. zresztą to ma być w miarę delikatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to było w starym pasku i mam teraz tylko takie foto: widać poświatę na mieszku i gałce jak znajdę zdjęcie lampki to wrzucę ok właśnie o fotkę lampki mi chodzi,a miałeś tam szyber? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 bez dziury w dachy było ale dioda i tak była umieszczona z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie jest słabo, zrwóć uwagę, że foto jest robione przy oświetlonym wnętrzu. zresztą to ma być w miarę delikatne u mnie jest w sumie podobnie teraz fotki przegladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 kurde, jednak też na środku robiłem sory za pomyłkę, ale teraz mam foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 kurde, jednak też na środku robiłem sory za pomyłkę, ale teraz mam foto: dwie spokojnie by sie zmiescily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ale po co dwie jak jedna robiła wystarczająca duży efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no u mnie jedna nie dawala rady sory spie juz prawie i dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ale tutaj miałem większą do twojej.. ale nie pamiętam już jaka to była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 moje maja po 3 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 patent mi sie podoba, zobaczymy w sobote jaki osprzet maja u mnie w skelpie z diwajsami, i rezamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zrob sobie jedna 5mm albo dwie po 3mm albo kup 3mm,4mm i 5mm i sprawdz ktora ci odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zrob sobie jedna 5mm albo dwie po 3mm albo kup 3mm,4mm i 5mm i sprawdz ktora ci odpowiada jak bede robił to na pewno dwie , tak jak jest w ori, zobaczymy tylko jak sie to rozłoży w lampce , najchetniej to bym założył całą od W8, żeby przyciski miała podświetlane tez, ale 250, za lampke nie wyrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no to 2x3mm i bedziesz pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi