Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Dziwne kable we wnętrzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś zabrałem się za wyciąganie tylnie kanapy ponieważ jeden pas środkowy nie był przykręcony od dołu do ramy i tak położyłem tylnie oparcia kanapy, odkręciłem śrubkę w środku pomiędzy nimi aby móc je zdemontować - wyciągam je a tu niespodzianka od zewnętrznych stron przy bolcach lecą do oparcia jakieś kable. Przy oparciu nie ma żadnej kostki -z tego co widziałem żeby je odpiąć i lecą gdzieś pod dolną część kanapy której niestety już nie zdemontowałem z racji tego że nie chcę niczego urwać i nie wiem od której strony do tego podejść.

Pytanie: Od czego są te kable lecące do oparć?

Mam grzane stołki z przodu ale nic o włączniku tylnej kanapy mi nie wiadomo więc wydało mi się to dziwne?

Pozdro i z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

moze to do jakiegos lepszego zestawu grającego :mysli: podrzuć fotke jakąś najlepiej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mam nagłośnienie bose ale przeciez one nie jest zamontowane w oparciu? :rolleyes:

A tak wygląda ten kabel ( sorry za syf) i jak sie okazuje jest on jednak tylko z jednej strony a więc wchodzi do szerszego oparcia , do wąskiego nie ma takiego kabla i można je bez problemu wymontować:

bc012c96f744f10cm.jpg

a417142c1048e21dm.jpg

7828a69ab865c85cm.jpg

Przy okazji zaciął mi się środkowy pas z tyłu i nie można go rozwinąć da się go jakoś odblokować czy jedynie rozbiórka oparcia?

Opublikowano

Dogi - może masz LPG :gwizdanie:

Opublikowano

Albo auto jeździło jako taxi i masz kanapę pod napięciem... :kox::polew:

Miron, a co ma kabel w oparciu do LPG? :decayed:

Może masaż? :cool1: Poszukaj jakiegoś przycisku dodatkowego w samochodzie. :mysli:

Opublikowano

może ktoś wsadził maty grzejne w fotele?? :mysli: zobacz dokąd idą te kable, skądś muszą dochodzić

Opublikowano

Twoje auto jest przecież z Włoch jest, a auta z Włoch są przeważnie zasyfione, bo Włosi to brudasy :tongue4: i wogóle nie dbają o auta.

A ten kabel to specjalnie tam jest, żebyś do ściganka nie wyciągał tylnej kanapy :naughty: :> jest on podłączony do mechanizmu samo destrukcyjnego pojazdu. Więc nie radzę :tongue4:

:polew: