Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe BMW serii 5 - już jest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja to widze w niej trochę przód z b7 ale to może przez to że b7 chodzi mi po głowie :evil:

Opublikowano

Zwróćcie uwagę że BMW wróciło we wnętrzu z powrotem do kokpitu obróconego w stronę kierowcy.

I bardzo dobrze, bo wnętrze w obecnych BMW jest bardzo nieudane i odbiega wyglądem (ale nie jakością) od Audi. Głównie przez wnętrze nie kupiłbym E60, ale nowe bardzo mi się widzi, bardziej niż w A6, zresztą z zewnątrz też. 535i poproszę z ośmiobiegową skrzynka. :kox:

Opublikowano

teraz większość uważa że jedno z ładniejszych.

co nie znaczy,że będzie tak zawsze, stylistyka poszła zdecydowanie w stronę starych trendów Mercedesa i model może się z czasem opatrzyć.

Nie mniej pierwsze BMW, które spodobało mi się odrazu.

Duży plus dla tej solidnej marki. :good:

Opublikowano

Marka solidna, nawet lubię BMW, ale jednak wole Audi, od zawsze na pierwszym miejscu :hi:

Z BMW podobają mi się starsze modele, może przez moje zamiłowanie do klasycznych sedanów (choć nowym też nie wiele można zarzucić) i jakoś bardziej do mnie trafiają.

Znalazłem tu fajne 20-letnie BMW, jednak cena trochę demotywuje :evil:

http://www.motofilm.pl/2009/11/18/bmw-serii-6-z-1988-roku-za-250-000-tysiecy-dolarow/

Opublikowano
  • Autor

czekam na turing'a :)

BMW5-series2010_2.jpg

Opublikowano

nowa 5 jest :kox: czekam zdecydowanie jak pokaza m-pakiet bo to duzo zmienia,w e60 m-pakiet jest kozak,dobrze ze wejdzie nowy model to e60 z ceny zejdzie :decayed: jak sie plany nie zmienia to za 3,4 lata kupuje e 60 535d sedan m-pakiet oczywiscie :naughty:

Jelito Kombi jest piekne i takie zadziorne :>

Opublikowano

Touring jest :kox: :kox: :kox::slina: :slina: :slina::shocked: :shocked: :shocked:

Wygrywam w totka i zamawiam :polew: Mi wystarczy 530d. Wybredny nie jestem :wink4:

Opublikowano

Chyba 1 raz w życiu spodobało mi się "kombi" :decayed:

Opublikowano

Tył ma kozacki... taki agresywny

Faktycznie pierwszy touring, który mi też się spodobał :kox:

Opublikowano

To tylko rendery, w rzeczywistosci moze to byc druga Honda Accord Kąbi :kox:

Opublikowano

bmw%20m5%20e39

dla mnie to jest najladniejsza furanga ever :) choć ta nowa tez jest ładna...

Opublikowano
  • Autor

czemu nie przebije? Night vision było dostępne już w e60/1

Opublikowano

Jest wyjebisty na maxa :kox: :kox: :kox: :kox: kazde bmw mi sie podobalo ale to jest przekozackie.

Rednery sa super jak taka bedzie wersja officialna ... to bedzie ladniejszy od Accorda , ktory swoja droga ma sliczna dupe :kox: :kox:

szkoda ze narazie w ofercie silniki te same... Mysle ze po premierze s4 bmw wzielo sie za 35i i podciagnie te sprezarki troszeczke bo narazie to one tam spia ... i 3.0tfsi pojdzie do tylu :naughty: .

Ktos cos pisal o spalaniu ... BMW w dieslu pali mniej niz Audi panowie ... nie bez powodu ten silnik to wzor

p.s. ma troche z 5GT ktore z kolei nie wiadomo za bardzo dla kogo jest :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mmcv zgadzam się z Tobą, swoją drogą cieszę się że na forum audi można normalnie pogadać o innej marce i nie jesteście zaćlepieni "tą jedyną" ;). Zdarza się to czassami na innych forach.

5 jest fajna ale chyba moim następnym autem będzie f01 czyli jednak seria7. Widził ktoś na żywo? Ja tak, ma coś w sobie z e32 które było wg mnie najlepszym moim autem.

Opublikowano

mmcv zgadzam się z Tobą, swoją drogą cieszę się że na forum audi można normalnie pogadać o innej marce i nie jesteście zaćlepieni "tą jedyną" ;). Zdarza się to czassami na innych forach.

Własnie mocno można to odczuć wlasnie na forum BMW :)

BMW bardzo mi sie podoba.

Mam nadzieje, ze wkoncu zmienie wlasnie moje przyszle auto na ta marke... :)

Opublikowano

bmw 535d :slina: prawie 300 km...2 turbiny,ciekawe czy w tej nowej jeszcze podkreca ten silinik, 530d e39 pierwszy mial 184km teraz ma juz ok 240 e60,filmik jak to przyspiesza,ta jest chyba zawirusowana na 330km

Opublikowano

me like it :good:

myslałem że bedzie brzydsza i od razu mi sie nie spodoba, tak jak to miało miejsce z e60, kiedys okropna teraz za***ista

plus jest taki że po wejsciu nowej 5 - tki e60 stanieje :decayed:

Opublikowano

Własnie mocno można to odczuć wlasnie na forum BMW :)

to fakt i ten tekst na ramkach pod tablicami "SIŁA MARKI" normalnie załamka :wallbash:

ta piąteczka nowa całkiem fpytkę, ale M5 e39 zawsze będzie moim ulubionym bmw :kox: