Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Siema pany i panie jest propozycja wyjazdu na tor do wyrazowa,termin do dogadania.Temat zakladam aby sie zorientowac ile osób by bylo chetnych na jazde.Jeden z naszych kolegów załatwil by wjazd na tor w dobrej ceni(chyba :gwizdanie:)Pisac,komentowac,gaworzyć ale nie spamowac,jak ktos chce spamowac to do tematu Mirona niech idzie
KANAL Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Siema pany i panie jest propozycja wyjazdu na tor do wyrazowa,termin do dogadania.Temat zakladam aby sie zorientowac ile osób by bylo chetnych na jazde.Jeden z naszych kolegów załatwil by wjazd na tor w dobrej ceni(chyba :gwizdanie:)Pisac,komentowac,gaworzyć ale nie spamowac,jak ktos chce spamowac to do tematu Mirona niech idzie Z tego co wiem jesli mozliwosc wjechania tam bez oplat, czyt. nikt tego nie pilnuje, chyba ze w przeciagu 6msc cos sie zmienilo.
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 zmienilo sie juz,od kwietnia tor jest zamkniety,wjazd za oplata my bedziemy na wiosne robic impreze na wyrazowie CZESTOCHOWA
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 no ja mógłbym się przejechać...
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Panowie a jak z terminami bo mi to oboojetne kazdy dzien dostane wolny,czy wy tez taka sytuacje macie?? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ja chętnie ale raczej tylko w tygodniu
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ale chyba teraz nie planujecie tam jechac?
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ale chyba teraz nie planujecie tam jechac? why?? ja moge sobie zrobić wolne kiedy chce, więc się dostosuje
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 ja chętnie ale raczej tylko w tygodniu No najlepiej w tygodniu,przynajmniej sobie odpocznie człowiek od pracy [br]Dopisany: Listopad 24, 2009, 02:56:02 _________________________________________________ ale chyba teraz nie planujecie tam jechac? Najpóźniej w przyszlym tygodniu
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 w sumie tukan masz Q to jak bedzie padac to i tak pojezdzisz ale reszta ...
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 w sumie tukan masz Q to jak bedzie padac to i tak pojezdzisz ale reszta ... maja reczny i rwd :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 w sumie tukan masz Q to jak bedzie padac to i tak pojezdzisz ale reszta ... Poziomek też ma jakąś podróbę quattro , to da radę
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 no mr poziomka tez da rade bo widzialem tam popisy takich dupowozow
KANAL Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Na mokrym FWD mysle ze nie ma tam co robic a raczej strach szalec... to nie tor wyscigowy tylko bardziej cartingowy, nie jest tam szeroko... zreszta gdzies na forum jest filmik jak jakis kolega, chyba DzoDzo, wypadl B6 na zakrecie Na youtube jest pelno filmow z tego toru, przed wyjazdem zobaczcie czy warunki Wam odpowiadaja, ja kiedys bylem i dla mnie ok pod warunkiem ze pogoda dopisuje.
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 dokladnie jezeli pogoda jest dobra mozna tam posmigac i robic jakas rywalizacje a tak to...
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 No to zaczynam pisac dzialac i sie dowiem jakie terminy sa dostepne i wszystko niebawem napisze
Rekomendowane odpowiedzi