Bender Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Posiadam tylko jeden kluczyk do samochodu,stwierdziłem że do robie drugi i pilota . I tu prloblem nie wiem jaką częstotliwość ma mieć pilot jakiej firmy. Najbardziej odpowiadał by mi scyzoryk i czy wogole seryjnie było montowany centralny przystosowany do jego obsługi.
kobra7 Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Nie wszystkie miały sterowanie na pilota, były wersje z dokładanym pilotem typu COBRA. uzupełnij profil proszę
Bender Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Opublikowano 20 Maja 2007 jak to sprawdzic moze jakos pod vagiem. 98igo mozesz mi podac czestotliwos albo model twojego pilota,ma on 2 czy 3 przyciski.Cobra gdzie go szukac mozesz mi dac jakiegos linka. uzupełnij profil proszę
sebaa Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Sprawdź w kodach wyposażenia. Gdzieś jest na forum link do odpowiedniego dekodera. uzupełnij profil proszę
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 tu masz link_a do kodów wyposażenia http://igorweb.org/equidec/Default.aspx wpisz tam swoje i będziesz wiedział co masz w aucie
kobra7 Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 W bagażniku po prawej stronie za wykładziną jest moduł centralnego zamka, jak były piloty dokładane (COBRA) to będzie tam dodatkowy moduł podpięty specjalnymi przejsciówkami do kostek centralnego.
Rekomendowane odpowiedzi