Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no będzie a czemu ma nie świecić, te lampy są przystosowane pod żarniki, a kolego masz 95 rocznik swojej Audi to wiesz, że czeka Cię jeszcze to:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html

Opublikowano

wiem dzięki kolego [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:38_________________________________________________a czy te wtyczki jak bym kopił to be dom pasowały do tych lamp ttp://moto.allegro.pl/item1009614864_audi_a4_wtyczki_kostki_instalacja_lift_99_01r.html[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:25_________________________________________________a jeszcze jedno jak założę to wszystko muszę mieć elektryczną regulacje świateł bo u mnie nie ma i spryskiwacze reflektorów

Opublikowano

wiem dzięki kolego [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:38_________________________________________________a czy te wtyczki jak bym kopił to be dom pasowały do tych lamp ttp://moto.allegro.pl/item1009614864_audi_a4_wtyczki_kostki_instalacja_lift_99_01r.html[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 11:25_________________________________________________a jeszcze jedno jak założę to wszystko muszę mieć elektryczną regulacje świateł bo u mnie nie ma i spryskiwacze reflektorów

te kostki są Ci nie potrzebne, kup w ASO ori kostki do polifta (ok50zł za dwie)

przeczytaj cały wątek co Ci wkleiłem wcześniej, tam jest wszystko od A-Z opisane i nie będziesz miał wątpliwości

Opublikowano

a czy te silniczki be dom pasowały http://moto.allegro.pl/item1024369058_silniczek_regulacji_reflektora_punto_2_grande_punt.html [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:47_________________________________________________czy ktoś podloczal elektryczną regulacje świateł bo mam zamiar sobie założyć nie wiem jak co jest poczebne wiem ze cze ba silniczki i przelocznik regulacji i co s jeszcze proszę o pomoc

Opublikowano

a czy te silniczki be dom pasowały http://moto.allegro.pl/item1024369058_silniczek_regulacji_reflektora_punto_2_grande_punt.html [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:47_________________________________________________czy ktoś podloczal elektryczną regulacje świateł bo mam zamiar sobie założyć nie wiem jak co jest poczebne wiem ze cze ba silniczki i przelocznik regulacji i co s jeszcze proszę o pomoc

silniczki będą pasiły na 100%[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 12:57_________________________________________________i przeczytaj temat co wkleiłem poprzednio bo pytasz o rzeczy które tam są :gwizdanie:

Opublikowano

ale ja nie mam instalacji pod ciągnionej pod regulacje swiatal

Opublikowano

ale ja nie mam instalacji pod ciągnionej pod regulacje swiatal

to potrzebujesz te silniczki np z Punto II i pociągnięcie kabli do kabiny samochodu i najlepiej dokupić coś takiego żeby ładnie i oryginalnie wyglądało http://allegro.pl/item992374728_przelacznik_regulacji_swiatel_audi_a4.html z są pewnie jakieś piny podłączasz i gra :good:

Opublikowano

przelocznik mam zakupiony jeszcze te silniczki dzięki kolego

Opublikowano

przelocznik mam zakupiony jeszcze te silniczki dzięki kolego

:good:

pamiętaj, że jak będziesz podłączał tą regulacje żeby w prawej i w lewej podłączyć jednakowo kable bo inaczej jedna lampa będzie szła w górę, a druga w dół i odwrotnie

Opublikowano

wiem dzięki kolego ale przy tym przeloczniku jest 5 wyjść ana silniczku 3 cze ba gdzieś jeszcze prowadzić od przelocznika kable

Opublikowano

wiem dzięki kolego ale przy tym przeloczniku jest 5 wyjść ana silniczku 3 cze ba gdzieś jeszcze prowadzić od przelocznika kable

no np do jakiegoś zasilania, jak podłączysz przełącznik z silniczkiem bez zasilania to nie ruszy go :gwizdanie:

Opublikowano

to np jak bym podloczyl pod światła to by tez było [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 13:34_________________________________________________witam kole kolegów zakupiłem silniczki od punto 2 jak sprawdzić czy są dobre nie mam podciągniętej instalacji jak zrobić żeby ten bolec się wysuną cze ba dodatkowo podpinać ten przełącznik żeby działało chodzi mi czy silniczki są sprawne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A co sadzicie o takich lampach do przodu do srebrnego Avanta z 98r???

http://moto.allegro.pl/item1163009456_audi_a4_lampy_soczewkowe_angel_eyes_chrom_nowe.html

PATOLOGIA nie bierz tego będziesz żałował, są brzydkie, ciulato wykonane i w ogóle :sick3:

kup zwykłe depo albo valeo i autko będzie piękne np:

http://moto.allegro.pl/item1144621177_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html

Opublikowano

Moim zdaniem tamte sa ladniejsze od tych ktore proponujesz ale to juz kwestia gustu :> Ale co do jakosci wykonania to zdam sie na twoja ocene bo nie mam pojecia o tym. Pytam wogole wstepnie bo ja mam jedna peknieta i zamierzam zmienic komplet. Nie chce tych dzielonych do przodu tylko takie zespolone i cleary a nie z czarnymi kloszami lamp. I jeszcze jedno pytanie czy takie zespolone bez problemu spasuja do wersji z 98r tej z przed liftingu???Czekam na inne propozycje z waszej strony.

Opublikowano

Moim zdaniem tamte sa ladniejsze od tych ktore proponujesz ale to juz kwestia gustu :> Ale co do jakosci wykonania to zdam sie na twoja ocene bo nie mam pojecia o tym. Pytam wogole wstepnie bo ja mam jedna peknieta i zamierzam zmienic komplet. Nie chce tych dzielonych do przodu tylko takie zespolone i cleary a nie z czarnymi kloszami lamp. I jeszcze jedno pytanie czy takie zespolone bez problemu spasuja do wersji z 98r tej z przed liftingu???Czekam na inne propozycje z waszej strony.

Skoro Ci sie podobaja to zakladaj te ktore wkleiles :D Auto ma sie Tobie podobac a nie innym :decayed:

I te beda Ci pasowaly P&P a te ktore Ci sie nie podobaja nie... bedziesz musial ciac blotniki wiec po co sie meczyc, tym bardziej ze bardziej podobaja Ci sie te ktore wkleiles.

Opublikowano

A tamte ktore zaproponowal kolega Miszka82 wymagaja wyciecia blotnika???

:mysli:

Opublikowano

Skoro Ci sie podobaja to zakladaj te ktore wkleiles :D Auto ma sie Tobie podobac a nie innym :decayed:

I te beda Ci pasowaly P&P a te ktore Ci sie nie podobaja nie... bedziesz musial ciac blotniki wiec po co sie meczyc, tym bardziej ze bardziej podobaja Ci sie te ktore wkleiles.

KANAL, oszalałeś :naughty:. Paskudne są te lampy i w dodatku to marka i jakość firmy sonar :thumbdown:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:32_________________________________________________

A tamte ktore zaproponowal kolega Miszka82 wymagaja wyciecia blotnika???

:mysli:

Tak ale nie jest to wielki problem, nie jest to żaden problem. Kawałek blachy o szerokość w porywach 2cm trzeba odciąć.

Opublikowano

jednak po przemysleniu doszedlem do wniosku ze kolega Miszka 82 mial dobry pomysl z tymi lampami :> Te lampy sa do wersji poliftingowej ale udalo mi sie znalesc instrukcje montazu lamp. Dzieki za pomoc.