Flyer Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A Siwek byl wtedy na porzadnej feldze i z calym wnetrzem - jak robil te lepsze czasy od S4 Norbiego?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A Siwek byl wtedy na porzadnej feldze i z calym wnetrzem - jak robil te lepsze czasy od S4 Norbiego? tak słodziaku, wtedy full wyposażenie a ponadto słodziaku to esa 1560kg a siwek wtedy 1540kg (1.8T) ile to twoje padło składane z czternasty waży ?? :gwizdanie: także wiesz bez k04 to siwkowi nie podskoczysz :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Siema Pozdrowienia od najszybszej B6 w PL to jest siwka :kox: Jeździ to jeszcze wogóle? Jeździ i jakby Qri jak rozumiem pretendent do tytułu chciałby szerzyć jakieś plotki niby, że jego padlina to najszybsze B6 w PL to można to zawsze zweryfikować Nie liczyłbym także na padlinę Flejera bo chyba zapominacie, że siwek robił lepsze czasy niż podobnej wagi S4 Norbiego :gwizdanie: a tak w ogóle to zapodajcie jakieś dane z oficjalnych zawodów czy to padło pojechało choć 14 sekund :evil: ha! uderz w stól a nożyce się odezwą konto na sportaudi juz założone ?? :> rilax - wiedziałem, że zareagujesz :gwizdanie: a tak na poważnie, to nie wiem czy będzie mi dane stanąć na jakiejś ćwiartce tym autem szczegóły soon
Flyer Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Moj drogi, ja pytam normalnie, bez zadnych udziwnien podtekstow Czy ja kiedykolwiek napisalem, ze moja padaczka to bedzie killer? Zrobie soft i zobaczymy jak to bedzie jezdzic. On wazy pewnie z 1700kg, a z paliwem i kierowca to juz w ogole... :gwizdanie: Pamietam tylko, ze te najlepsze czasy to robiles chyba bez fotela, kanapy i na 16" - true ?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ha! uderz w stól a nożyce się odezwą narazie mam same asy w rękawie :gwizdanie: a jak któryś w PL fajfus pojedzie szybciej niż siwek to kupuję znowu B6 i idę pełną piz*ą na wysoką jedenastkę... :gwizdanie:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 i z przepaści ha! uderz w stól a nożyce się odezwą narazie mam same asy w rękawie :gwizdanie: a jak któryś w PL fajfus pojedzie szybciej niż siwek to kupuję znowu B6 i idę pełną pipką na wysoką jedenastkę... :gwizdanie: nie drażnij lwa ps robiles cos z boostem przed startem w ktorym machnales 13.4 ?? w mojej padlinie zapas w doładowaniu jeszcze jest dość spory - kwestia czy nie rozjebe tłoków
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Pamietam tylko, ze te najlepsze czasy to robiles chyba bez fotela, kanapy i na 16" - true ? ET 13,4 na ful wypasie et 13,17 bez fotela, kanapy, koła zapasowego i 16" [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:32_________________________________________________ w mojej padlinie zapas w doładowaniu jeszcze jest dość spory - kwestia czy nie rozjebe tłoków twoje padło do siwka ma jeszcze lata świetlne na 1/4 mili
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Pamietam tylko, ze te najlepsze czasy to robiles chyba bez fotela, kanapy i na 16" - true ? ET 13,4 na ful wypasie et 13,17 bez fotela, kanapy, koła zapasowego i 16" [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:32_________________________________________________ w mojej padlinie zapas w doładowaniu jeszcze jest dość spory - kwestia czy nie rozjebe tłoków twoje padło do siwka ma jeszcze lata świetlne na 1/4 mili szykuj sprzęt, ja ide wyciągać fotele i audio
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 szykuj sprzęt, ja ide wyciągać fotele i audio pokaż mi czas z pomiaru a będzie spektakularny powrót do B6 ET 11,2 będzi robiło z Flejerem na pokładzie na fotelu pasażera :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 szykuj sprzęt, ja ide wyciągać fotele i audio pokaż mi czas z pomiaru a będzie spektakularny powrót do B6 ET 11,2 będzi robiło z Flejerem na pokładzie na fotelu pasażera :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: z Flyerem ?! to ponoc nawet vetta vtg nie dawala rady /nooffense
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 z Flyerem ?! NIE !!! Flejerem :naughty: :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 dobrze, że nie z Flejm-erem
Flyer Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ale gdzie w tym fotelu mam siedziec? w trytytka garage jak go znowu zostawisz przed zawodami?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ale gdzie w tym fotelu mam siedziec? w trytytka garage jak go znowu zostawisz przed zawodami? zależy jaką B6 kupię ale zapewne na pełnym wypasie albo najlepiej jak wezmę padlinę Adamoo i tam wstawić benzynkę i dzida :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Poziu a jak pojade ~12 inna budą to też kupisz B6 ?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Poziu a jak pojade ~12 inna budą to też kupisz B6 ? interesi mnie wylącznie B6/B7 także jak wsadzisz zad do B8 to rób se i ET 10 :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 S4 B8 nie jedzie - temat już przerobiony golf IV/V może być ?
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Golfem ścigają się chłopcy z trądzikiem
QRi Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 przyjebe metke i trądzik wyskoczy jedziles cos juz na 1/4 ewą ??
poziek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 przyjebe metke i trądzik wyskoczy jedziles cos juz na 1/4 ewą ?? nie mam potrzeby :kox: na 1/4 tną się chłopcy z trądzikiem :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi