Zenonek Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam, czy turbo mozna rozebrac do czyszczenia i po tem poskladac?? Nie wymieniajac oczywiscie zadnych uszczelek. Pozdrow. proszę uzupełnić profil
domjenick Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam, czy turbo mozna rozebrac do czyszczenia i po tem poskladac?? Nie wymieniajac oczywiscie zadnych uszczelek. Pozdrow. ja jedno rozkrecilem,tzn czesc zimna,odkrecilem srubki,z takim uchwytem,po drugirj stronie przymocowany byl aktuator,zdjąłem muszle kompresora i wyjąłem wirnik-zadnych uszczelek nie bylo,wszystko na styk metalu-nie moglem tylko sie dobrac do wirnika,w drugim turbo-odkrecilem aktuator i po przeciwnej stronie zaczep,ale nie moglem zdjąć muszli kompresora,cos tam trzyma-i zostawilem i tak sobie lezy na strychu-moze, jak znajde chwile-zajme sie tym znowu
GRazny Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 na forum passata masz cały temat ze zdjęciami z rozbierania i czyszczenia... chyba od 1.9 tdi
bish - kopt Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 nie wiem jaki masz motor ale może to ci pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t80065.0.html;highlight=egr+afb
Rekomendowane odpowiedzi