dzidek1974 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zkrytykowales moj samochod ale twojemu do mojego sporo brak.swietne zderzaki :]
Chuck Norris Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja pier***e... dziecinada. Hahahahahaha :polew:
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 fajna czarnulka z bixami s-line'a Jej na przód
Chuck Norris Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To tu jeszcze ktoś zagląda? Zderzak S- line jest, brakuje bocznych kratek, listwy też już leżą poluję na ładny zderzak tył s line i dwururke od 2.5 tedei FWD, jak już wszystko będzie to do lakiernika .
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To tu jeszcze ktoś zagląda? Zderzak S- line jest, brakuje bocznych kratek, listwy też już leżą poluję na ładny zderzak tył s line i dwururke od 2.5 tedei FWD, jak już wszystko będzie to do lakiernika . jakie listwy ?? na drzwi? s-line czy S4 ???
Chuck Norris Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 S-line, nie chcę za bardzo mieszać .
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 S-line, nie chcę za bardzo mieszać . gdzie dorwałeś ? i za ile ?
Chuck Norris Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Od kumpla, sprowadza rozbitki i ogólnie ma dużo części, jakbyś chciał namiary to pisz. Dałem za nie równo 400 zł .
sikszak Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hej daj namiary na tego kolegę ja chętnie parę rzeczy powyciągam z rozbitków. Jestem z Twojej okolicy więc może nawiąże z nim jakąś współpracę.
Chuck Norris Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No Marcin ładna sztuka Po coś ruszał ten temat, na srylionowej stronie jak był było lepiej hehe :decayed:. Tak z grubsza to nic się nie zmieniło, bo nie ma kasy na bajery
Chuck Norris Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A na dziewczyny to pieniądze są Jest jedna, jakbym miał mieć więcej to bym musiał sprzedać auto .
Rekomendowane odpowiedzi