Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Montaż filtra stożkowego firmy Green

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie!

A jakby tak wrzucić w swoją Audinkę 1.9 TDI 90KM, filterek z firmy Greena z całym dolotem? Co Wy na to? Koledzy z firmy Tuningowej w Częstochowie podpowiedzieli mi takie coś, około 5 KM więcej. Nie wiem czy można temu wierzyć. Cała taka przyjemność ponad 400 zł. Dajcie znać co na ten temat wiecie.

Opublikowano

Pierwsze to regulamin Kolego pozniej zmienisz jeszcze temat ! a tak wogole to co to za firma tjuningowa ?

Opublikowano

Zgadzam się - udaj się do regulaminu. Co do tematu to myślę nad tym ale chyba jeszcze nikt tego nie wypraktykował.

Opublikowano

a tak wogole to co to za firma tjuningowa

I do tego jeszcze z piec magnetyzerow i bedzie na plusie ze 30 :grin:

\do tego sportowa koncowka wydechu i normalnie rakieta.

Kiedys wkleilem link do forum Diagtronika o koledze Marizka, poszukaj, a dowiesz sie wszystkiego.

Opublikowano

nie schodzi ale mówie CI że w przypadku TDI stożek nic nie da

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

a tak wogole to co to za firma tjuningowa

I do tego jeszcze z piec magnetyzerow i bedzie na plusie ze 30 :grin:

\do tego sportowa koncowka wydechu i normalnie rakieta.

Kiedys wkleilem link do forum Diagtronika o koledze Marizka, poszukaj, a dowiesz sie wszystkiego.

dla przypomnienia to ten link :D dalej mnie bawi do łez głupota tego typa :grin:

http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopic.php?t=632&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=bd7c106b738c1147d266ea10dc19803a

Opublikowano

kledzy nie klamia, stozkowy filtr w dieslu nic ci nie da, sprawdzone zero efektow, jak z magnetyzerami

Opublikowano

filtr stozkowy w dieslu to nonsens :evil: lepiej wywalic kata

Opublikowano

Ja cię nie moge, ten koleś to normalnie jakiś nienormalny jest:)

Kompletnie chyba serio sie nie znał. Chciał zaczerpnąć wiedzy i pomocy na swój problem, a temat sie rozwinął tak że koleś to aż sie kłócił o to że on jest najmądrzejszy:)

Koledzy, to co polecacie żeby fajnie sobie zrobić swojego TDI, żeby jednak lepszego miał kopa?

Powiedzcie tak w skrócie, żeby sie nie rozpisywać.

Opublikowano

Koledzy, to co polecacie żeby fajnie sobie zrobić swojego TDI, żeby jednak lepszego miał kopa?

Powiedzcie tak w skrócie, żeby sie nie rozpisywać.

Na to pytanie znajdziesz odpowiedź w dziale Turbo , Chiptuning i Tuning Mechaniczny:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=7.0

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

1 faza - soft

2 faza - soft + wtryski

3 faza - soft + wtryski + turbo

4 faza - soft + wtryski + turbo + pompa + fmic

5 faza - soft + wtryski + turbo + pompa + fmic + wydech + kolektory + kute korby/tłoki + nitro

po drodze takie pierdoły nieistotne jak: kat, kolektory, wężyki, sprzęgło, przeguby itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...