Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] Postjówki led !!!! Pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Właśnie mam pytanie do Was wiem że tych tematów jest teraz sporo, ale chce prostej odpowiedzi dla zwykłego "Kowalskiego". Chce mieć ledy w postojówkach, czytałem w niektórych tematach że trzeba jakieś rezystory, jednak chciałbym się was zapytać czy takie ledy bedą pasowały i nie bedzie darł mi sie alarm :gwizdanie::

- http://moto.allegro.pl/item827944406_postojowki_led_bax9s_hp_h6w_6w1_asymetryczn.html#gallery

Wydaje mi sie ze nie potrzeba tu nic wiecej kombinowac tylko zalozyc ledy i juz bo przeciez maja takie same parametry co zwykla postojówka.

Proszę o szybka odpowiedz!

Pzdr.! :cool1:

Opublikowano

jak zalozysz te zarowki to bedziesz mial bled na FISIE musisz zalozyc rezystorki :szukaj: w warsztacie

Opublikowano

A ja założyłem , jeżdżę już nimi ponad pół roku i żadnego błędu mi nie wywala :hi:

Opublikowano
  • Autor

Kurde naprawdę nie wiem od czego to zależy niektórzy mówią tak a inni inaczej. Hugo możesz mi powiedzieć jakie ledy założyłeś u siebie też H6W i przede wszystkim jakiej firmy?

Opublikowano
Opublikowano

Moje postojówki są na wcisk włożyłem ledowe to wyskoczył mi błąd i nic nie świeciło :kwasny: dałem sobie spokój i zostawiłem tak jak jest

Opublikowano

Moje postojówki są na wcisk włożyłem ledowe to wyskoczył mi błąd i nic nie świeciło :kwasny: dałem sobie spokój i zostawiłem tak jak jest

czasem takie zarowki trzeba wlozyc odwrotnie,bo nie beda swiecic :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Domjenick, tylko ja mam żarówki H6W i nie wiem czy mi ten alarm nie wyskoczy, tutaj pisał mi Hugo że nie ma problemu u niego, a Audica też z tego roku co moja wiec sie sugeruje jego wypowiedzią czekam az cos odpisze bo pytałem jakiej firmy ledy ma ?? :mysli: Bardzo ładnie świeci Ci ta Audizka Domjenick !!!! :a4fan:

Opublikowano

jak zalozysz te zarowki to bedziesz mial bled na FISIE musisz zalozyc rezystorki :szukaj: w warsztacie

jeżeli nie ma pełnego FIS to nie powinno wywalać

Opublikowano
  • Autor

Domjenick już znalazłem na alledrogo za 15 zł sztuka, ale WIELKIE DZIEKI :>

Antonio możesz zbliżyć temat pełnego fis-a jak to rozpoznac? :mysli:

Opublikowano

Antonio możesz zbliżyć temat pełnego fis-a jak to rozpoznac? :mysli:

czy masz w manetce od wycieraczek guziki od sterowania FIS'em ?? Chodzi mi o to czy możesz sprawdzać średnie spalanie, chwilowe itp

Opublikowano
  • Autor

Mam pełny Fis czyli bez rezystorów się nie obędzie ;(. Kurcze już miałem nadzieję że tylko włoże ledy i z bańki.

Czy ktoś robił takie coś?? Jak wygląda podłączenie tych rezystorków???

Opublikowano

jest gdzieś w dziale Warsztat

Opublikowano

jak zakladalem u siebie (lampa Bixenon) takie ledy to zaczely mi mrugac :shocked: (mam FIS kolor) blad tez byl :mysli:

teraz mam wpieta dodatkowa zarowke i swieci :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Do: wrclaguna

Też mam lampe na bixenonie. Nie rozumiem założyłeś ledy z rezystorami i zaczęły Ci mrugać???

Dodatkową żarówkę hmmm.... :mysli: ??[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 11:53_________________________________________________Do: wrclaguna

Też mam lampe na bixenonie. Nie rozumiem założyłeś ledy z rezystorami i zaczęły Ci mrugać???

Dodatkową żarówkę hmmm.... :mysli: ??

Opublikowano

Do: wrclaguna

Dodatkową żarówkę hmmm.... :mysli: ??[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 11:53_________________________________________________Do: wrclaguna

Dodatkową żarówkę hmmm.... :mysli: ??

bez rezystorkow :cool1: zamiast rezystora mam stara zarowke w oprawce.... mialem taka felerna diode led ze mi mrugala kupilem od innego (moze inny producent) i wszystko ok

Opublikowano

ja mam bez zadnej zarowki i rezystora i nic nie mruga i nie ma bledu... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Domjenick masz pełnego FIS- a??

Jak tak to ja już chyba zwariuję :) Chyba kupie sobie te ledy na alledrogo (podałem w 1 poście) i zobacze jak bedzie się coś działo to kupię rezystory i zamontuje. Szczerze życzcie mi powodzenia :decayed:

Opublikowano

Domjenick masz pełnego FIS- a??

tak :wink4:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 13:11_________________________________________________tak to wygląda u mnie w aucie-jakosc troche kiepska,ale widac wszystko,co ma byc widac :wink4:

http://www.youtube.com/watch?v=yJGvgmq8O-Q