Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zwykły grill, i siatka al'a RS4??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie dobrze dorzeźbione ale siatka musi być idealna jak ori... bo zawsze trafi się ktoś kto Ci to wypomni :decayed:

Opublikowano
  • Autor

duch 76 fajnie, jak coś to czekam i tez będe robił coś takiego. Powodzenia życze :good:

Opublikowano

duch 76 fajnie, jak coś to czekam i tez będe robił coś takiego. Powodzenia życze :good:

No to czekamy :gwizdanie: :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czasami żeby coś dobrze wyglądało trzeba też zaplacić , wg mnie gril Ori ma cene w sam raz ... nie za duzo , nie za mało

:hi:

Opublikowano

Czasami żeby coś dobrze wyglądało trzeba też zaplacić , wg mnie gril Ori ma cene w sam raz ... nie za duzo , nie za mało

i tego się powinniśmy trzymać :wink4:

niektóre rzeczy można zrobić samemu i raz że sprawia to frajdę a dwa oszczędzamy to mimo to... niektórych rzeczy się nie da zrobić tak by było jak ori :wink4:

Opublikowano

może i tak ale jakby mi się nie trafił ten grill za 250, to 400 i więcej bym napewno nie dał za kawałek plastiku :thumbdown:

ta siatka za mną chodzi do zderzaka, bo póki co mam siatex, i kiepsko to wygląda, tylko żebym to zobaczył przyłożone do grilla RS to bym odrazu brał :good:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 09:52_________________________________________________zrobiłem małe pomiary, ta siatka z allegro ma wymiar 1/3cm, w ori grilu rs oczko ma wymiar 1,5/4cm, no i zastanawiam się jak to będzie wyglądać :gwizdanie:

Opublikowano

źle :gwizdanie:

Opublikowano

no i te w RSie są bardziej płaskie :gwizdanie:

Opublikowano

ori RS :wink4:

Opublikowano

ori RS :wink4:

ale nie za te pieniądzę :wallbash:, jakby chciał dorezać ori grill + ori kratki to by ponad 1000zł wyszło :thumbdown:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dokładnie.

Jeżeli można coś samemu zrobić to jak najbardziej - nic nie cieszy tak jak udane rezanko

Opublikowano

no tylko sameór ori :gwizdanie:mu ciężko dorezać coś na wz

Opublikowano

na ebaju za nie cale 300 zł idzie dorwac taki grill, czekam az dolar spadnie troche i zamowie moze :mysli:

ori rs4 ?

Opublikowano

na ebaju za nie cale 300 zł idzie dorwac taki grill, czekam az dolar spadnie troche i zamowie moze :mysli:

ori rs4 ?

w NL od 60 do 130 euro zależnie od okazji

Opublikowano

za 60 ojro to bym bral z miejsca ;p