Rako Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam szerokie grono Na wstepie powiem że przeszukiwałem forum i nie znalazlem znaczącej odpowiedzi. A więc mam pytanko następujące....od niedawna zaoobserwoalem że w chodząc w zakrecik ze srednią prędkoscią zaobserwowałem pulsujące światełko ESP, samochod jakby zwalnial samoczynnie i slychac jakby leciutkie dudnienie w kolach ale leciutkie. Dzieje się to oczywiście nie na wszystkich zakretach glownie na jakiś odsloniętych trasach. I zastanawiam sie...czy migajaca kontrolka ESP przez doslownie kilka sekund lub nawet sekudne sygnalizuje prawidlowe działanie tego ukladu? tak powinno być?? Czy to jest jakaś usterka za którą powinnlem sie zabrać?? Dodam że dzieje sie to tez przy jakis wiekszych nierównosciach. Pozdro i dzieki za pomoc
Rako Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 A to dzieki uspokoiłeś mnie Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tym systemem I dlatego te pytanko
proton2 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sprawdź czy nie masz mało powietrza w którymś kole, bo wtedy ESP może reagować zbyt wcześnie.
Rekomendowane odpowiedzi