KAJUS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam wszystkich.Pierwszy raz występuje na forum, tak że proszę o wyrozumiałość gdybym coś zrobił nie tak. Moje zapytanie ma związek z bezpiecznikami.Na załączonym zdjęciu mam zaznaczone czerwonymi kropkami bezpieczniki, jakie mam zamontowane aktualnie w samochodzie ( od momentu kupna ),prosił bym o opinię co do bezpieczników zaznaczonych trójkącikami,czy nie powinny być zamontowane? Np: bezpieczniki nr. 29,32,34 - sterowanie silnikiem, oraz pozostałe. Generalnie z samochodem nie mam większych problemów poza tym, że jest wyczuwalne lekkie szarpanie, gdy jadę w przedziale 1800- 2000 obrotów.Czy to może być wpływem braku bez. 29,32,34? Na razie nie mam dostępu do samochodu (leżę-grypa), tak że nie mogę zrobić np. logów, ale wasze opinie co do tych bezpieczników może by coś wyjaśniły. Dziękuję za pomoc.
czaja77 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 na moje oko jest ok.jak auto pali itd ,to nie ma co szukać dziury w całym............,co do szarpnięć to nic innego trzeba bo bez tego niestety nikt nie pomoże..
KAJUS Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam.Czyli puste miejsca na bezpieczniki, które według rozpiski odpowiadają za " sterowanie silnikiem", są bez znaczenia? Może by ktoś zerknął u siebie czy w tych miejscach ma bezpieczniki?
Rekomendowane odpowiedzi