sikszak Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam w etce znalazłem tą część co widać na rysunku. Jest to uchwyt na reklamówki. Cy ktoś z was ma takie coś albo wie gdzie, w którym miejscu powinno być zmontowane Czy jest już przygotowane miejce na to i wystarczy przykręcić czy trzeba nawiercać
sikszak Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 tak daleko? jak tam sięgać? trzeba by wejść w całości do bagażnika
Bialy387 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kiedyś widziałem takie uchwyty w samochodzie i one były zamocowane prz brzegu bagarznika od spodu do półki w której są głośniki
sikszak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 już zlokalizowałem to miejsce, Niestety nie w audi a w passasie b6 i tak jak napisał Biały 387 jest na krawędzi bagażnika zaraz za uszczelką pod półką tylnej szyby
iwadrian Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 przykręć tam gdzie ci pasuje i gdzie jest najwygodniej, ja mam jakieś 30cm od uszczelki po lewej stronie.
sikszak Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 znalazłem fotkę na której widać jak jest zamontowany ten uchwyt:
iwadrian Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 znalazłem fotkę na której widać jak jest zamontowany ten uchwyt: no i ja tak mam zamontowane też
Rekomendowane odpowiedzi