variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 pewnie Ronal - ma monopol na pierwszy montaż ew. Borbet
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nowak jakby to Jasiu powiedział- z tym paskiem to chu... całe czarne tylko i wyłącznie, niestety całe srebrne mi się nie otwierają
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nowak jakby to Jasiu powiedział- z tym paskiem to chu... całe czarne tylko i wyłącznie, niestety całe srebrne mi się nie otwierają kurde sam nie wiem tez wlasnie mam dylemat
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 zawsze pasek możesz sobie walnąć z czasem
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 zawsze pasek możesz sobie walnąć z czasem niby tak ... jak przerysuje o kraweznik bo rant bedzie za***iście wystawac z tylu przy 10j i oponie 225 lub 235
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 czyli jest plan pasek z tyłu zrobi się z sam :polew: zawsze pasek możesz sobie walnąć z czasem niby tak ... jak przerysuje o kraweznik bo rant bedzie za***iście wystawac z tylu przy 10j i oponie 225 lub 235
duffy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a moze tak ?? wiem ze to inna fela ale tamto mi jakos nie wyglada
moicz Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak dla mnie to Srebrny pasek wymiata więc tylko taka opcja wchodzi w grę
grzes1150 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 A gdzie jest opcja oddać do chromowania ??? Felga ma mieć jeden kolor a te paski czerwone kojażą mi się z chińkimi tandetami
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 jest jeszcze opcja zeby ja lekko przetoczyc i sie zrobi delikatny rancik i wtedy bedzie mozna go wypolerowac [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 23:29_________________________________________________i parenasci minut temu obejrzalem tez takie biale na zywo ... i powiem ze fajne ale nie do mojego koloru
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nowak nie zmieniaj konstrukcji która jest, nie rób parapetu jak go producent w tej feldze nie uwzględniał, dawaj w black, najlepiej pół-mat tzn. velvet black - zajewisty efekt
Michał Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nowak nie zmieniaj konstrukcji która jest, nie rób parapetu jak go producent w tej feldze nie uwzględniał, dawaj w black, najlepiej pół-mat tzn. velvet black - zajewisty efekt
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak ztoczysz felgę to nie straci na wytrzymałości? żeby szrot zaraz nie był z nich
Nowak_zg Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 bylby to delikatnie przetoczony rancik ktory by sie spolerowalo... wiec raczej sama felga by nie stracila na wytrzymalosci. kurcze mam dylemat cala czarna fajna opcja ale boje sie ze moze zniknac mimo ze tt ma mala bude i ze to 19". czerwony pasek moze byc ta kropka nad i .... ale moze tez popsuc caly efekt tak samo srebrny pasek. srebrna napewno bedzie wydawac sie najwieksza ... ale bedzie najmniej stylowa .... i az mi sie przypomnial wiersz.... "Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi siano. Uchem strzyże, głową kręci I to pachnie, i to nęci. Od którego teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda Chwyci siano, owsa szkoda, Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Że oślina pośród jadła Z głodu padła."
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 załóż czarną-póżniej będziesz kombinował dalej jak nie bedzie efektu. bylby to delikatnie przetoczony rancik ktory by sie spolerowalo... wiec raczej sama felga by nie stracila na wytrzymalosci. kurcze mam dylemat cala czarna fajna opcja ale boje sie ze moze zniknac mimo ze tt ma mala bude i ze to 19". czerwony pasek moze byc ta kropka nad i .... ale moze tez popsuc caly efekt tak samo srebrny pasek. srebrna napewno bedzie wydawac sie najwieksza ... ale bedzie najmniej stylowa .... i az mi sie przypomnial wiersz.... "Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi siano. Uchem strzyże, głową kręci I to pachnie, i to nęci. Od którego teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda Chwyci siano, owsa szkoda, Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Że oślina pośród jadła Z głodu padła." mamy poetę [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 18:29_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
FranoF1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Prawdziwe Porsche Turbo 5x130, wyłącznie w kolorze srebrnym...
Gość puchatek27 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A ja powiem,ze napewno musi byc czarna ( tak tez mam pomalowane 18' w mojej czarnej Caravelli ) ,a czy bedzie z czerwonym czy ze srebrnym paskiem to juz twój wybór. Ja bym został przy srebrnym
Michał Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Panie Nowak i jak idzie wybieranie? Czy osiołek już z głodu padł?
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 MImo wszystko wybralbym srebrny kolor. Nie wiem skad ta moda na czarny kolor Jeszcze grafit potrafie zrozumiec Fela wyglada na mniejsza, opona musi byc czysta zeby to jakos wygladalo, sam nie wiem... Twoj wybor...
Nowak_zg Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/S3/52364 kolegi s3 w tonacji czarna 19" i reszta kolorow jak u mnie[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:35_________________________________________________ Panie Nowak i jak idzie wybieranie? Czy osiołek już z głodu padł? coraz bardziej jestem za srebrnym paskiem cale srebrne wg mnie beda nijakie przy moim kolorze auta
Rekomendowane odpowiedzi