Zbyszko15 Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Mój problem a zarazem pytanie dotyczy sprzęgła, które podczas upalnych dni potrafi mi całkowicie opadnąć i nie ma możliwości zmieniać biegów. Sprawdzałem czy nie ma wycieków, czy jest płyn, czy są hamulce jednak wszystko jest ok. Najciekawsze w tym jest to, że gdy tylko zrobi się troszkę chłodniej wszystko wraca do normy i jest jak należy. Proszę o radę lub podpowiedzi co może być przyczyną. temat zmieniony
fierywolf Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 hmmm kolego nie ten dział tu sie przedstawia zerki tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=4.0 alebo opcja szukanie i wpisz co cie interesuje a tak pozatym to witam kolege
schiller Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 to jest dzial gdzie sie masz przywitac a nie przedstawiac swoje problemy....
Zbyszko15 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Opublikowano 23 Maja 2007 Jestem nowy i proszę o wyrozumiałość, ale idą upały a moja Audunia robi coś takiego [br]Dopisany: 22 Maj 2007, 20:51 _________________________________________________Witam wszystkich! Posiadam A4 1.8 T 150 HP na LPG, zawieszenie sportowe, oponki szerokość 225.
Rekomendowane odpowiedzi