Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] 1997 elektryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie w imieniu kolegi który ma b5 1,9 tdi 2000r automat.Posiada wyświtlacz na którym figuruje temp.zew.oraz zmiany biegów w automacie.kiedy rano zapala wyświetlacz działa ok,natomiast w miare jak autko sie rozgrzeje to wyświetlacz tak jakby blaknie a póżniej już nic nie widac.jaka jest przyczyna czy wyświetlacz można wymienic,jaki jest koszt i czy to9 sie opłaca.Dzięki czekam na info.

Opublikowano

może to jest sprawka tych "zimnych lutów" jakie powstają w połączeniach przy wyświetlaczu, proponuje poczyścić i posprawdzać.

Opublikowano
  • Autor

AS co z wymianą czy sie opłaca,czy można wymienic sam wyświetlacz?

uzupełnij profil[br]Dopisany: 24 Maj 2007, 09:02 _________________________________________________mam problem bo nie wiem jak uzupełnic profil,nie moge tego znaleźc

Opublikowano

Pewnie można i wymienić ale może warto pomyśleć o wyświetlaczu z FISem

Opublikowano
  • Autor

Kolega ma wyswietlacz z FISem,chodzi o to że kiedy autko sie zagrzeje to zanikają mu na wyświetlaczu temp.zew.oraz zmiany biegów ponieważ ma automat.Pytanie jak sobie z tym poradzic?W ASO mu powiedzieli że te typy tak mają i nie da sie nic z tym zrobic.

Opublikowano

W ASO mu powiedzieli że te typy tak mają i nie da sie nic z tym zrobic.

Niestety w ASO mieli rację, prawdopodobnie podła jakaś elektronika, licznik do wymiany

Opublikowano

W autach 1999-2001 są chyba dwa rodzaje procesorów (JAEGER'a lub VDO) pierwszy z nich jest powodem nielicznych awarii a co ważne niemal nie do kupienia wiec nienaprawialne ale koleś z Poznania gdzieś wysyłał swoje zegary i mu to zrobili.

Opublikowano

Ja już od 8 miesięcy jeżdzę z uszkodzonym JAEGEREM.Tam jest walnięty procesor Motoroli HC08.Koszt naprawy to około 500zł w firmie ze Śląska www.lptronic.eu .Muszę wkońcu oddać im ten licznik do naprawy.