Damiancio24 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam serdecznie czy przerabiał ktoś moze boczne kierunkowskazy z tych malych kwadratowych na te prostokątne poliftowe???prosze o wskazówki jesli ktoś to robił.pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam serdecznie czy przerabiał ktoś moze boczne kierunkowskazy z tych malych kwadratowych na te prostokątne poliftowe???prosze o wskazówki jesli ktoś to robił.pozdrawiam A chcesz błotniki zmienić??
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odpowiedź jest prosta wymień błotniki na poliftowe bo kazda inna rzeźba moze nie być dobrym pomysłem
Mafia56 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dokladnie te kierunki jesli je sam wyryzasz to napewno niebeda ładnie wygladac:) I ja tez bym proponował zmienic błotniki....
michu93 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 w najlepszym wypadku jak powycinasz miejsce w błotnikach na te po II lifcie to taka łądna korozja może się pojawić, a inni będą twierdzić, że walona...
ziutek1957 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja zalozylem u siebie poprostu biale-wyglada to calkiem swiezo i robi robote
walekk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 tak wlasnie ogladam aukcje na allegro bo tez mam bialy. A teraz patrze na ten : http://moto.allegro.pl/item879621832_migacz_kierunkowskaz_boczny_a2_a3_a4_a6_a8_tt_nowy.html#gallery to mocowanie wyglada podobnie do takiego w kwadracie tylko ze ma boki szersze a np juz tutaj: http://moto.allegro.pl/item888252601_kierunkowskaz_migacz_boczny_audi_a3_a4_a6_c6_nowy.html mocowanie jest na zewnetrznych scianach. Wiec moze taki z 1 linka pasuje bez rezania ?
Rekomendowane odpowiedzi