grzes1150 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jeśli macie fotkę takiej kiery trójramiennej z multifunkcją to wklejcie będę wdzięczny , Jest symphony II wiec kiera z multi tez być musi Pierwsze foto kiera Eska albo A6c4 multifunkcja: http://moto.allegro.pl/item814001571_kierownica_airbag_poduszka_sensor_a3_a4_a6_a6_c4.html
Nosb Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jest sporo an rynku na waski wieloklin wystarczy poszukac.
Szymoonk Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jeśli macie fotkę takiej kiery trójramiennej z multifunkcją to wklejcie będę wdzięczny , Jest symphony II wiec kiera z multi tez być musi Pierwsze foto kiera Eska albo A6c4 multifunkcja: http://moto.allegro.pl/item814001571_kierownica_airbag_poduszka_sensor_a3_a4_a6_a6_c4.html Ale czy to na pewno multifunkcja do radia czy TIPTRONIC ?? Bo na aukcjach raz piszą tak a raz tak
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 zależy ale wydaje mi się że można to połączyć i tak i tak
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak ma się mały wieloklin to nie ma szans na założenie poliftowej kiery. Tzn można... wkłada się poliftową kiere na dystansie i jeździ na rezystorku albo zaślepce... Lub przekłada wraz z kierownicą całą kolumnę i zwijak (z prostokątnego na okrągły) i lutuje tylko jeden ładunek z poduszki pod instalacje, bo poliftowe miały dwa - do 50km/h i powyżej silniejszy. Mnie lutowanie czegoś i przerabianie wtyczek przy poduszce nie rajcuje. Więc straciłem trochę kasy na przesyłki itp, i temat odpuściłem. Szkoda, bo te smukłe, poliftowe kierownice trójramienne są piękne... ;( ;( ;(
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 owszem są piękne ale jestem zdania że jeżeli ktoś czegoś chce to nie powinno być problemów
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Szkoda wywalać kupe kasy i pół instalacji żeby podłączyć nowszą kierownicę. Dzisiaj przyszła mi "moja kierownica"... Bo moją kierownicę (sport pakiet u mnie) sprzedałem Boniowi... i kupiłem tą samą, ale w gorszym stanie i drożej... ha haaa
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 to tak jak szkoda wywalać kupe kasy no nowy zderzak i belke itd... wszystko zależy od stopnia pojeebania na punkcie OOOO :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zderzak to co innego. Stara eskowa kierownica jest jeszcze znośna więc nie ma paniki. Gorzej jakbym miał czteroramienną. Fajne masz to auto Somes. A gwint boniu ze swojego auta miał?!
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 podałem zderzak dla przykładu... bo w sumie ori też zły nie jest... chodzi mi o to że wszystko to kwestia samozaparcia i celu jaki chcemy osiągnąć autko jak autko.. jeszcze wiele do zrobienia... a gwint od Bonia z auta ale o tym u mnie w wątku nie róbmy tu OT
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Aaa... faktycznie. Przepraszam, pomyliłem wątki.
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 najwyżej polecą kropki jak ktoś będzie miał zły dzień EOT
tymonA4 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie podaje najlepszy sposób na fajną kiere http://otomoto.pl/audi-s4-C10936335.html
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 panowie podaje najlepszy sposób na fajną kiere http://otomoto.pl/audi-s4-C10936335.html co to?
tymonA4 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 po co kupować kiere od esy i sie zastanawiać czy wejdzie czy nie lepiej kupić cala ese
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 po co kupować kiere od esy i sie zastanawiać czy wejdzie czy nie lepiej kupić cala ese zależy co kto lubi EOT
Szymoonk Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Spokojnie panowie już lecą do mnie graty i będzie małe fotostory dla potomnych jak to zamontować kiere poliftową na małym klinie + multifunkcja niestety nie mogę zdobyć taśmy do multifunkcji wiec póki co będzie bez, na zwykłej taśmie
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A ja mam A4[ADP B5] i mam pytanie czy moge do niej wsadzic kierownice od s-line chodzi mi o ta 3-ramienna no i czy nie bedzie problemu z dzileaniem i podlaczeniem poduchy w niej????
bakuś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A ja mam A4[ADP B5] i mam pytanie czy moge do niej wsadzic kierownice od s-line chodzi mi o ta 3-ramienna no i czy nie bedzie problemu z dzileaniem i podlaczeniem poduchy w niej???? Możesz, ale tylko przedliftową na mały wieloklin.
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przed liftowa czyli ta 4-ramienna z tym chromowanym znaczkiem audi na srodku???
Rekomendowane odpowiedzi