Junior12 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Mam pytanie: czy prawdą jest, że z poziomu serwisu można przeprogramować kolor podświetlenia deski rozdzielczej (np. radia, klimatronika, komputera pokładowego) z czerwonego na jakiś inny? Właśnie słyszałem taką opinię, tylko nie od użytkownika A4, a od elektronika. Czy ktoś może mi odpowiedzieć? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A czy ten elektronik mógłby Ci to zademonstrować?
ArtJG Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Mam pytanie: czy prawdą jest, że z poziomu serwisu można przeprogramować kolor podświetlenia deski rozdzielczej (np. radia, klimatronika, komputera pokładowego) z czerwonego na jakiś inny? Właśnie słyszałem taką opinię, tylko nie od użytkownika A4, a od elektronika. Czy ktoś może mi odpowiedzieć? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dam ci radę, nie jedź już nigdy do tego "elektronika". A swoją drogą, to nieźle to sobie gość wymyślił "przeprogramować kolor deski" hehehe. Audi to nie choinka bożonarodzeniowa Pozdrawiam
Junior12 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam, ten elektronik nie zapewniał, że da sie to zrobić w Audi, mówił tylko, że niektóre wyświetlacze maja taką opcję i że być może, da się to w A4 przeprogramować. Rzeczywiście, niektóre np. odtwarzacze mp3 mają przycisk do zmiany koloru wyświetlacza na czerwony, niebieski, zielony, biały. Do wyboru, do koloru. Jeśli nie da się tego zrobić w A4 to szkoda, po kilku godzinach jazdy nocą, trochę mnie męczy ta czerwień. Swoją drogą, gość jest naprawdę niezłym fachmanem od m.in. profesjonalnych wzmacniaczy akustycznych. Pozdrawiam.
ArtJG Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jeżeli męczy cię ten kolor, to daj licznik do tego elektronika i niech ci zmieni diody na takie jakie będziesz chciał. (to jeden ze sposobów na zmianę koloru podświetlenia)
Rekomendowane odpowiedzi