grochu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, z racji tego iż mój zawias, na skutek braku należytej opieki, powiedział papa, zmuszony jestem do jego wymiany. Przeszukuję allegro od dłuższego czasu. Szukam przedewszystkim części z anglika ale z mizernym skutkiem. Ostatnio znalazłem taki z A6: http://moto.allegro.pl/item853618415_zawias_przednie_lewe_drzwi_audi_a6.html o nr części 4B0 831 411B Wg ETKI mój nr katologowy zawiasu to: 8D0 831 411F (a może się mylę) Chciałem zapytać czy mimo różnic w numerach będzie on pasować? Domyślam się, że pewnie nie ale chciałem się upewnić Dzieki
rikardo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie będzie ci pasował. Miałem podobne problemy w końcu dałem sobie spokój i kupiłem nowy.
grzes1150 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miałem podobny problem z dolnym zawiasem ale kolega Edi_nt ma Angola na części i od niego wyrwałem zawias. Nawet kolor nadwozia taki sam jak mój
grochu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kurcze... swoją drogą ciekawe dlaczego? Inny rozstaw śrób czy co...?? Ps. Po ile chodzą nowe zawiasy?
rikardo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kurcze... swoją drogą ciekawe dlaczego? Inny rozstaw śrób czy co...?? Ps. Po ile chodzą nowe zawiasy? Nowy zawias kosztuje u kolegi z forum o nicku rtocki około190 zł. Trochę mnie kosztował ale problem szumu został rozwiązany i drzwi się normalnie zamykają. Ty masz rocznik 2001 i nie wiem czy wiesz ale zawiasy z modeli przed liftingowych różnią w kwestii zakresów otwarcia. W naszych modelach jest trzyzakresowy a tam spotkałem się z dwuzakresowym dodatkowo śruby mocujące zawias do drzwi też się różnią dlatego jak dorwiesz taki zawias to bierz od razu śruby.
Rekomendowane odpowiedzi