Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jakie świece wybrać BERU czy NGK V6 150 ps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat jakie świece wybrać BERU czy NGK NGK to raczej wiadomo firma ale i cena wysoka a beru 28zł sztuka tylko czy warto

Opublikowano

BERU chyba wychodzą z fabryki? :mysli: Sam mam ten dylemat. Ceny się różnią. Dziś dzwoniłem do ASO i cena za 1 sztukę 89pln... :gwizdanie: Ale niestety nie był mi stanie kolo powiedzieć co to za producent? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

BERU chyba wychodzą z fabryki? :mysli: Sam mam ten dylemat. Ceny się różnią. Dziś dzwoniłem do ASO i cena za 1 sztukę 89pln... :gwizdanie: Ale niestety nie był mi stanie kolo powiedzieć co to za producent? :mysli:

No do mojego modelu NGK 48zł a Beru 28zł w sumie to nie zamierzam długo sie poruszać tym samochodem max 2 lata więc myśle że te beru byłyby wpożądku lepsze to niż nic chyba jak na dzień dzisiejszy

Opublikowano

Beru wcale nie odstępują jakością od NGK. W oryginale są zakładane właśnie Beru i jeśli są tańsze to takie bym właśnie kupił.

Opublikowano

Witam mam dylemat jakie świece wybrać BERU czy NGK NGK to raczej wiadomo firma ale i cena wysoka a beru 28zł sztuka tylko czy warto

i Beru i NGK bdb.

sprecyzuj kolego swoj profil. AFB w B6 nie wystepuja

Opublikowano

ja kupiłem beru a ori miałem bosch-a ale polecono mi beru

Opublikowano

Beru są dobre i sprawdzone

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pracuje na warsztacie niezależnym ponad 10lat. Beru montuję od zawsze i nigdy nie było żadnego problemu tak ze świecami zapłonowymi jak i z żarowymi. Ten post jest o świecach żarowych więc do nich się odniosę. 90% wyciąganych "oryginałów" niezależnie od marki to Beru niezależnie czy samochód jest z koncernu niemieckiego , francuskiego czy japońśkiego. Takie "oryginały" wymienia się przy przebiegach grubo powyżej 100tys.km więc jakość Beru przedstawia się sama. Według mnie jest bez zarzutu. Spokojnie polecam tym bardziej przy takiej różnicy w cenie jaką podajesz.